Atelier de lucru electronic pentru copii Black+Decker cu 95 de accesorii și camion cu valiză de lucru și unelte

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru Black+Decker și camionul cu geantă de lucru și unelte de la producătorul frațuzesc Smoby, este un set minunat de jucării la un preț promoțional, care va încânta toți băieții de la 3 ani. Atelierul include o serie de caracteristici și accesorii pentru a distra copiii pentru ore întregi. Printre cele 95 de accesorii veți găsi 7 unelte precum ciocan, șurubelniță, clește, cheie și fierăstrău, 20 de șuruburi, burghiu, joc de construit auto. În atelierul de lucru, băieții vor găsi mai multe spații de depozitare și cutii pentru șuruburi mici și alte instrumente necesare pentru micuțul reparator. Atelierul de lucru pentru băieți are 4 picioare stabile din plastic de înaltă calitate, cu o suprafață netedă. La această jucăria pot fi descărcate aplicații distractive gratuite pentru Android și iOS.

Atelierul include și un camion minunat cu atelier de lucru, datorită căruia micul meșter va putea asambla macaraua cu o platformă de ridicare. Jucăria pentru copii poate fi asamblată și desfăcut, iar copilul are la dispoziție un set bogat de 60 de accesorii, inclusiv șuruburi, o șurubelniță, o cheie și alte dispozitive de asamblare a macaralei. Pe platformă se află o valiză transportabilă cu accesorii care pot fi ușor transportate cu un mâner practic. Camionul într-un design frumos portocaliu-negru va distra băiețelul dvs. ore în șir, lungimea sa este de 43 cm. Nu conține funcții electronice.

Atelierul și camionul cu accesorii este un set minunat pentru băieții cărora le place să se joace de-a mecanici și constructori. Pe valiza transportabilă a camionului, se află logo-ul Black&Decker, care îi dă un aspect realistic. În timpul jocului de-a mecanici auto, băieții nu numai că se vor distra la maxim, dar vor capătă un sentiment de responsabilitate, vor învață să lucreze cu diferite unelte, își vor dezvolta imaginația tehnică și gândirea logică. Manipularea cu aceste unelte îmbunătățește, abilitățile motorii generale.

Smoby este un producător francez renumit, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor originale din plastic. Plasticul de pe jucării Smoby este puternic, rezistent și, în același timp, moale și neted pentru mâinile delicate  ale copilului, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile au margini rotunjie, ca cei mici să nu se rănească în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil. Este un lider de piață, iar jucăriile sunt fabricate dintr-un material de plastic de  înaltă calitate, fiind sigur pentru sănătate, deoarece a trecut testele europene de calitate și respectă cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni79*39*103 cm
Inaltimea produsului103 cm
Înălțimea suprafeței de lucru51 cm
Dimensiunile ambalajului49*16*76 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate5,42 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Culoareaportocaliu
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...