Set aparat de gătit cu aburi şi mixer Beaba Babycook Solo Rose Gold ediţie limitată şi picurător de biberon Copac cadou

Detalii privind produsul

Căutați în gospodăria dvs. ajutoare pentru bebeluși, începând de la naștere? Dacă răspunsul dvs. este da, cu siguranță vă veți bucura de setul promoțional, în care veți găsi aparat de gătit pe aburi și mixer Babycook® Solo în ediție limitată și cadou un picurător de biberon pentru bebeluși, din silicon special, datorită cărora îngrijirea bebelușului dvs. va fi mult mai simplă. Pregătirea piureurilor și hrănirea bebelușilor necesită cea mai înaltă calitate, iar materialele din care sunt realizate produsele Beaba, nu sunt dăunătoare sănătății. Ediția limitată a produselor acestei mărci ascund un design inovator francez, iar meritele lor sunt apreciate nu numai de părinții mulțumiți, ci și de experți.

Aparat de gătit cu aburi și mixer Beaba Babycook Solo Rose Gold - ediţie specială limitată roz

Aparat de gătit cu aburi și mixer Beaba Babycook® Solo în culoare roz, este un ajutor excelent în gospodărie, datorită căruia o să pregătiți copiilor dumneavoastră mâncăruri gustoaseCalitatea franceză de primă clasă și designul mărcii Beaba, se potrivesc perfect în fiecare bucătărie modernă și asta și datorită ediției unice limitate. Gustările fierte Beaba Babycook® Solo sunt potrivite pentru hrănirea copiilor din primele luni după naștere. Mâncarea în aparatul Beaba Babycook® Solo este pregătită pe aburi și nu îsi pierde vitaminele și substanțele nutritive importante pentru creșterea corectă a bebelușului.

Caracteristici

 • pregătirea rapidă și ușoară a mâncării
 • gătirea delicată pe aburi și mixare rapidă
 • gătește, încălzește, mixează și dezheață mâncarea
 • potrivit pentru pregătirea mâncării pentru cei mici
 • design franțuzesc atractiv și modern
 • ediție unică limitată
 • calitate franceză de primă clasă

Scurgător de biberoane Beaba Copac portocaliu

Suport scurgător pentru biberoane Beaba este un scurgător pliabil pentru biberoane și capace cu suzete în culoare portocalie. Pe acest suport scurgător puteți usca pâna la 6 sticle și pe lângă aceste sticle puteți usca și capace sau suzete. Scurgătorul în culoare portocalie are mânere cu lungimi diferite potrivite pentru toate tipurile de biberoane Beaba, capace și suzete, reprezentând un copac cu crengi. Scurgătorul Beaba are și un recipient separat pentru apă pe care o s-o vărsați, oricând, foarte ușor. Design modern al scurgătorului asigură faptul că, biberoanele se usucă foarte repede.

Caracteristici

 • scurgătorul pentru sticle
 • pentru 6 biberoane și suzete
 • design modern franțuzesc
 • produs de înaltă calitate

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, accesorii revoluţionare de bucătărie şi produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se străduiesc la plănuirea şi realizarea produselor de înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba se poate mândri cu numeroase premii şi aprecieri în urma unor jurizări profesionale, dar și de la părinții mulțumiți, același sentiment aducând și copilașilor dvs.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni24*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului28*20*25 cm
ElectronicDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,8 kg
Volum1100 ml
Culoarearoz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...