Set aparat de gătit cu aburi si mixer Beaba Babycook® Solo white silver + cadou 2 recipiente pentru stocarea mâncării din sticlă de calitate, sticlă cu capac şi 4 linguriţe pentru hrănire individua

Detalii privind produsul

Setul pentru îngrijirea bebelușilor de la renumitul producător francez Beaba, este compus dintr-un aparat de gătit pe aburi si un mixer Babycook®, 2 recipiente pentru stocarea mâncării din sticlă de calitate, sticlă cu capac şi 4 linguriţe pentru hrănire individuală. Setul de accesorii pentru masă, de calitate superioară franceză vă va ajută să economisiți nu numai bani, ci mai ales timpul prețios, care este de neînlocuit pentru copil. 

Aparat de gătit pe aburi si mixer Beaba Babycook® Solo alb-argintiu

Aparat de gătit cu aburi și mixer Beaba Babycook® Solo de culoarea alb-argintiu este un ajutor excelent în gospodărie, datorită căruia o să pregătiți copiilor dumneavoastră mâncăruri gustoaseCalitatea franceză de primă clasă și designul mărcii Beaba, se potrivesc perfect în fiecare bucătărie modernă. Gustările fierte Beaba Babycook® Solo sunt potrivite pentru hrănirea copiilor din primele luni după naștere. Utilizarea aparatului de gătit și a mixerului Beaba este foarte simplă, rapidă și vă economisește mult timp, timp în care, vă puteți dedica copiilor dumneavoastră. Mâncarea în aparatul Beaba Babycook® Solo este pregătită pe aburi și nu îsi pierde vitaminele și substanțele nutritive, importante pentru creșterea corectă a bebelușului. 

Cuțitele de calitate, cu efectul ciclonic,  mixează bine fructele și legumele, iar consistența mâncării se adaptează vârstei bebelușului și dinților lui. Întreaga pregătire și aburirea în sine, împreună cu mixatul, nu vor dura mai mult de 15 minute. Beaba BabyCook® Solo aparat cu abur și mixer gătește mâncarea la aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Datorită volumului mare din recipient, vă puteți pregăti mai multe porții pentru copii, pe care le veți depozita în frigider sau congelator. Întregul pachet al aparatului cu aburi Beaba cuprinde un recipient cu un volum de 1100 ml, cuțite pentru mixarea mâncării, sistem de închidere simplu „ easy clip“, un buton pentru întreaga controlare a mixerului, butonul rotativ pentru comutarea funcțiilor, o mică linguriță și capacul filtrului. Aparatul de gătit cu abur și mixerul Beaba Babycook® Solo este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. Lucrul cu acest aparat nu este dificil, de aceea, se va descurca atât tătăl cât și bunicii.

Set a 2 recipiente Beaba din sticlă de calitate pentru depozitarea mâncării

Două recipiente Beaba din sticlă pentru mâncare, nu o să știți cum să le lăudați cel mai bine în bucătăria dumneavoastră. Sunt fabricate dintr-o sticlă de înaltă calitate care rezistă la schimbarea temperaturi, astfel o să le puteți îngheța în congelator sau încălzi în cuptorul cu microunde. Recipientele sunt potrivite și pentru sterilizator iar capacul flexibil de calitate nu permite să se piardă din aromă sau gust. Recipientele au un volum de 150 ml și 250 ml așa că, sunt ca și create pentru depozitarea unor porții mai mari. Pe sticla ambelor recipiente se află și măsurătoarea practică pe care o veți folosi în timpul coaceri și gătirii, totodată o să știți întotdeauna cât de multă mâncare ați depozitat. 

Sticlă cu capac BabySqueez' 2in1 Beaba Blue din silicon 

Sticla cu capac Beaba BabySqueez '2în1 este o sticlă practică pentru copiii care mânăncă deja mâncăruri pe bază de piureuri. Această sticlă este fabricată din silicon de înaltă calitate, fapt pentru care este moale, iar copiii se vor putea bucura de ea nu numai acasă, ci și pe drum. Sticla BabySqueez 2în1, în culoarea albastă, are 2 biberoane. Prima sticlă este din silicon și este destinată copiilor de la 6 luni, a doua sticlă de băut este fermă și este potrivită pentru copiii cu vârsta de peste 12 luni.

Set 4 linguriţe 2nd age training spoon Beaba din silicon moale

Setul de lingurițe din silicon Beaba Training Spoon 2nd age este potrivit pentru toți copilașii începând cu vârsta de 8 luni. Setul de lingurițe Beaba la un preț rezonabil, conține 4 lingurițe pentru copii în diverse culori. Aceste lingurițe din silicon sunt ideale pentru trecerea de la alăptare la mâncatul cu lingurița. Lingurițele Beaba 2nd age sunt realizate dintr-un material extra flexibil pe care copii îl pot mușca fără plobleme. Siliconul folosit pentru fabricarea acestor lingurițe este inofensiv. Aceste lingurițe Beaba pot înlocuii jucăriile dentiție atunci când le cresc dințișorii. Lingurițele Beaba au un mâner lung ergonomic și copii vor învăța să mânănce mai repede cu aceasta decât cu o linguriță normală.

Beaba este o marcă care, provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, ajutoare revoluționare. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba de la începutul carierii sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni24*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului28*20*25 cm
ElectronicDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,8 kg
Volum1100 ml
Culoareaalb
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...