Set aparat de gătit cu aburi si mixer Beaba Babycook® Solo gri + cadou 12 recipiente pentru stocarea mâncării 12 Clip cu două linguriţe din silicon 2x60 ml, 4x120 ml și 6x200 ml

Detalii privind produsul

Setul pentru îngrijirea bebelușilor de la renumitul producător francez Beaba, este compus dintr-un aparat de gătit pe aburi si un mixer Babycook® Solo și este completat cu 12 recipiente pentru stocarea mâncării. Setul de accesorii pentru masă, de calitate superioară franceză vă va ajută să economisiți nu numai bani, ci mai ales timpul prețios, care este de neînlocuit pentru copil. 

Aparat de gătit pe aburi si mixer Beaba Babycook® Solo

Aparat de gătit cu aburi și mixer Beaba Babycook® Solo de culoare gri, este un ajutor excelent în gospodărie, datorită căruia o să pregătiți copiilor dumneavoastră mâncăruri gustoase. Gustările fierte Beaba Babycook® Solo sunt potrivite pentru hrănirea copiilor din primele luni după naștere.  Mâncarea în aparatul Beaba Babycook® Solo este pregătită pe aburi și nu îsi pierde vitaminele și substanțele nutritive, importante pentru creșterea corectă a bebelușului. Cuțitele de calitate, cu efectul ciclonic,  mixează bine fructele și legumele, iar consistența mâncării se adaptează vârstei bebelușului și dinților lui.

Întreaga pregătire și aburirea în sine, împreună cu mixatul, nu vor dura mai mult de 15 minute. Beaba BabyCook® Solo aparat cu abur și mixer gătește mâncarea la aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Întregul pachet al aparatului cu aburi Beaba cuprinde un recipient cu un volum de 1100 ml, cuțite pentru mixarea mâncării, sistem de închidere simplu „ easy clip“, un buton pentru întreaga controlare a mixerului, butonul rotativ pentru comutarea funcțiilor, o mică linguriță și capacul filtrului. Aparatul de gătit cu abur și mixerul Beaba Babycook® Solo este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. 

Set 12 recipiente de stocare pentru mâncare Beaba Clip cu două linguriţe din silicon

Setul de recipiente pentru mâncare Beaba Clip, conține 12 recipiente pentru mâncare, care pot fi obținute acum la un preț promoțional. Recipientele Beaba sunt fabricate din material de calitate, care este, de asemenea, potrivit și pentru congelator. Recipientele sunt compatibile cu toate aparatele de gătit și mixerele Beaba, pe care le puteți încălzi și în cuptororul cu microunde. În pachet găsiți 2 recipiente cu volum de 60 ml, 4 recipiente cu volum de 120 ml și 6 recipiente cu volum de 200 ml, dar nu lipsesc nici două lingurițe pentru bebeluși. Recipientele de depozitare au un sistem practic de închidere tip "clip". Acest lucru permite ca recipientele să fie plasate una peste alta sau una alta fără să se prăbușească.

Beaba este o marcă care, provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, ajutoare revoluționare. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba de la începutul carierii sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni24*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului28*20*25 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,8 kg
Volum L1100 ml
Culoareagri
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...