Set aparat de gătit cu aburi si mixer Beaba Babycook® Solo white silver + Cadou 3 recipiente pentru stocarea mâncării din sticlă de calitate şi linguriţă 150 /250/400ml

Detalii privind produsul

Setul pentru îngrijirea bebelușilor de la renumitul producător francez Beaba, este compus dintr-un aparat de gătit pe aburi si un mixer Babycook®, 3 recipiente pentru mancare și o lingură de silicon, este combinația ideală de accesorii ajutătoare pentru fiecare gospodărie cu bebeluși. Setul de accesorii pentru masă, de calitate superioară franceză vă va ajută să economisiți nu numai bani, ci mai ales timpul prețios, care este de neînlocuit pentru copil.

Aparat de gătit pe aburi si mixer Beaba Babycook® Solo alb-argintiu

Aparat de gătit cu aburi și mixer Beaba Babycook® Solo de culoarea alb-argintiu este un ajutor excelent în gospodărie, datorită căruia o să pregătiți copiilor dumneavoastră mâncăruri gustoaseCalitatea franceză de primă clasă și designul mărcii Beaba, se potrivesc perfect în fiecare bucătărie modernă. Gustările fierte Beaba Babycook® Solo sunt potrivite pentru hrănirea copiilor din primele luni după naștere. Utilizarea aparatului de gătit și a mixerului Beaba este foarte simplă, rapidă și vă economisește mult timp, timp în care, vă puteți dedica copiilor dumneavoastră. Mâncarea în aparatul Beaba Babycook® Solo este pregătită pe aburi și nu îsi pierde vitaminele și substanțele nutritive, importante pentru creșterea corectă a bebelușului. 

Cuțitele de calitate, cu efectul ciclonic,  mixează bine fructele și legumele, iar consistența mâncării se adaptează vârstei bebelușului și dinților lui. Întreaga pregătire și aburirea în sine, împreună cu mixatul, nu vor dura mai mult de 15 minute. Beaba BabyCook® Solo aparat cu abur și mixer gătește mâncarea la aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Datorită volumului mare din recipient, vă puteți pregăti mai multe porții pentru copii, pe care le veți depozita în frigider sau congelator. Întregul pachet al aparatului cu aburi Beaba cuprinde un recipient cu un volum de 1100 ml, cuțite pentru mixarea mâncării, sistem de închidere simplu „ easy clip“, un buton pentru întreaga controlare a mixerului, butonul rotativ pentru comutarea funcțiilor, o mică linguriță și capacul filtrului. Aparatul de gătit cu abur și mixerul Beaba Babycook® Solo este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. Lucrul cu acest aparat nu este dificil, de aceea, se va descurca atât tătăl cât și bunicii.

Set 3 recipiente pentru mâncare Beaba din sticlă de calitate

Setul de recipiente pentru mâncare Beaba, conține 3 recipiente din sticlă, care nu pot lipsi din bucătăria dvs. Recipientele Beaba sunt fabricate din sticlă de calitate, care rezistă la schimbările de temperaturi, le puteți îngheța în congelator sau le puteți încălzi și în cuptororul cu microunde. Recipientele sunt, de asemenea, potrivite pentru sterilizator, iar capacul flexibil de calitate, împiedică pâtrunderea mirosurilor și aromelor din frigider sau congelator. Recipientele au un volum de 150 ml, 250 ml și 400 ml, așa că sunt ideale pentru stocarea atât a porților mici cât și a porților mari. Pe sticla fiecărui recipeient este un gradaj de măsurare pe sticlă o să știți exact ce fel de cantitate de mâncare ați depozitat. 

Linguriţă 2nd age training spoon Beaba pentru hrănire individuală

Lingurița din silicon Beaba Training Spoon 2nd age în culoare albastră este potrivită pentru toți copilașii începând cu vârsta de 8 luni, care încep să mânănce singuri. Mânerul linguriței este realizat special pentru mâinile delicate ale copiilor. Lingurița training este fabricată dintr-un silicon foarte flexibil în care copii pot mușca în siguranță. Marele avantaj al linguriței 2nd age este un suport, care împiedică ca lingurița să atingă masa.

Beaba este o marcă care, provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, ajutoare revoluționare. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba de la începutul carierii sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni24*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului28*20*25 cm
ElectronicDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,8 kg
Volum1100 ml
Culoareaalb
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...