Set aparat de gătit cu aburi si mixer Beaba Babycook® Solo white silver + cadou set de veselă Silicone meal din 4 piese

Detalii privind produsul

Setul pentru îngrijirea bebelușilor de la renumitul producător francez Beaba, este compus dintr-un aparat de gătit pe aburi si un mixer Babycook®, și set de veselă Silicone meal, este combinația ideală de accesorii ajutătoare pentru fiecare gospodărie cu bebeluși. Setul de accesorii pentru masă, de calitate superioară franceză vă va ajută să economisiți nu numai bani, ci mai ales timpul prețios, care este de neînlocuit pentru copil. Aparattul de gătit pe aburi și setul de veselă, vor completa nu doar prin funcționalitate, dar și prin designul modern franțuzesc.

Aparat de gătit pe aburi si mixer Beaba Babycook® Solo alb-argintiu

Aparat de gătit cu aburi și mixer Beaba Babycook® Solo de culoarea alb-argintiu este un ajutor excelent în gospodărie, datorită căruia o să pregătiți copiilor dumneavoastră mâncăruri gustoaseCalitatea franceză de primă clasă și designul mărcii Beaba, se potrivesc perfect în fiecare bucătărie modernă. Gustările fierte Beaba Babycook® Solo sunt potrivite pentru hrănirea copiilor din primele luni după naștere. Utilizarea aparatului de gătit și a mixerului Beaba este foarte simplă, rapidă și vă economisește mult timp, timp în care, vă puteți dedica copiilor dumneavoastră. Mâncarea în aparatul Beaba Babycook® Solo este pregătită pe aburi și nu îsi pierde vitaminele și substanțele nutritive, importante pentru creșterea corectă a bebelușului. 

Cuțitele de calitate, cu efectul ciclonic,  mixează bine fructele și legumele, iar consistența mâncării se adaptează vârstei bebelușului și dinților lui. Întreaga pregătire și aburirea în sine, împreună cu mixatul, nu vor dura mai mult de 15 minute. Beaba BabyCook® Solo aparat cu abur și mixer gătește mâncarea la aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Datorită volumului mare din recipient, vă puteți pregăti mai multe porții pentru copii, pe care le veți depozita în frigider sau congelator. Întregul pachet al aparatului cu aburi Beaba cuprinde un recipient cu un volum de 1100 ml, cuțite pentru mixarea mâncării, sistem de închidere simplu „ easy clip“, un buton pentru întreaga controlare a mixerului, butonul rotativ pentru comutarea funcțiilor, o mică linguriță și capacul filtrului. Aparatul de gătit cu abur și mixerul Beaba Babycook® Solo este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. Lucrul cu acest aparat nu este dificil, de aceea, se va descurca atât tătăl cât și bunicii.

Set de masă Silicone meal Beaba set din silicon 

Setul de masă Beaba Meal reprezintă tot ce au nevoie părinții pentru primele mese reală ale copiilor. Setul de masă de culoare galbenă este format din 4 piese, farfurie adâncă, un castron, o cană și o lingură pregătitoare 2nd age. Acest set Beaba Meal este special conceput pentru copiii care încep să mănânce singuri și este potrivită pentru copii de la 4 luni. Întregul set este realizat din silicon de înaltă calitate, care nu se poate sparge și este realizat special pentru copii. Marginile rotunjite și înălțate ale vaselor pentru copii asigură o folosire simplă, iar părinții vor fi cu siguranță încântați de suporturile de pe farfurii și vase, care le vor ține în timpul mesei într-un loc.

Beaba este o marcă care, provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, ajutoare revoluționare. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba de la începutul carierii sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni24*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului28*20*25 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,8 kg
Volum L1100 ml
Culoareaalb
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...