Set aparat de gătit cu aburi si mixer Beaba Babycook® Solo gri + cadou 2 recipiente pentru stocarea mâncării, sticlă cu capac şi linguriţă şi suport thermo

Detalii privind produsul

Setul produselor pentru bebeluși de la renumitul producător francez Beaba este compus dintr-un aparat de gătit pe aburi si un mixer Babycook® Solo și este completat cu 2 recipiente cu capac, linguriță și suport termic. Acets set, este combinația ideală a ajutoarelor din gospodăriile pentru bebeluși. Setul pentru hrănirea bebelușilor, de calitate superioară franceză vă va ajută să economisiți nu numai bani, ci mai ales timpul prețios, care este de neînlocuit pentru copil. 

Aparat de gătit pe aburi si mixer Beaba Babycook® Solo

Aparat de gătit cu aburi și mixer Beaba Babycook® Solo de culoare gri, este un ajutor excelent în gospodărie, datorită căruia o să pregătiți copiilor dumneavoastră mâncăruri gustoase. Gustările fierte Beaba Babycook® Solo sunt potrivite pentru hrănirea copiilor din primele luni după naștere.  Mâncarea în aparatul Beaba Babycook® Solo este pregătită pe aburi și nu îsi pierde vitaminele și substanțele nutritive, importante pentru creșterea corectă a bebelușului. Cuțitele de calitate, cu efectul ciclonic,  mixează bine fructele și legumele, iar consistența mâncării se adaptează vârstei bebelușului și dinților lui.

Întreaga pregătire și aburirea în sine, împreună cu mixatul, nu vor dura mai mult de 15 minute. Beaba BabyCook® Solo aparat cu abur și mixer gătește mâncarea la aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Întregul pachet al aparatului cu aburi Beaba cuprinde un recipient cu un volum de 1100 ml, cuțite pentru mixarea mâncării, sistem de închidere simplu „ easy clip“, un buton pentru întreaga controlare a mixerului, butonul rotativ pentru comutarea funcțiilor, o mică linguriță și capacul filtrului. Aparatul de gătit cu abur și mixerul Beaba Babycook® Solo este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. 

Set 2 recipiente de stocare pentru mâncare Beaba din sticlă de calitate

Două recipiente Beaba din sticlă pentru mâncare, nu o să știți cum să le lăudați cel mai bine în bucătăria dumneavoastră. Sunt fabricate dintr-o sticlă de înaltă calitate care rezistă la schimbarea temperaturi, astfel o să le puteți îngheța în congelator sau încălzi în cuptorul cu microunde. Recipientele sunt potrivite și pentru sterilizator iar capacul flexibil de calitate nu permite să se piardă din aromă sau gust. Recipientele au un volum de 150 ml și 250 ml așa că, sunt ca și create pentru depozitarea unor porții mai mari. Pe sticla ambelor recipiente se află și măsurătoarea practică pe care o veți folosi în timpul coaceri și gătirii, totodată o să știți întotdeauna cât de multă mâncare ați depozitat.

Sticlă cu capac BabySqueez' 2in1 Beaba din silicon 

Sticla cu capac Beaba BabySqueez '2în1 este o sticlă practică pentru copiii care mânăncă deja mâncăruri pe bază de piureuri. Această sticlă este fabricată din silicon de înaltă calitate, fapt pentru care este moale, iar copiii se vor putea bucura de ea nu numai acasă, ci și pe drum. Sticla BabySqueez 2în1, în culoarea roz, are 2 biberoane. Prima sticlă este din silicon și este destinată copiilor de la 6 luni, a doua sticlă de băut este fermă și este potrivită pentru copiii cu vârsta de peste 12 luni. Utilizarea sticlei Beaba BabySqueez 2în1 este simplă nu numai pentru copiii care vor fi încântați de siliconul moale, dar și pentru părinții lor.

Linguriţă 2nd age training spoon Beaba din silicon 

Lingurița din silicon Beaba Training Spoon 2nd age în culoare pastel roz este potrivită pentru toți copilașii începând cu vârsta de 8 luni, care încep să mânănce singuri. Această linguriță din silicon este ca și creată pentru trecerea de la alăptare la mâncarea cu lingurița. Mânerul linguriței este realizat special pentru mâinile delicate ale copiilor. Lingurița training Beaba 2nd age este fabricată dintr-un silicon foarte flexibil în care copii pot mușca în siguranță. Siliconul folosit pentru fabricarea acestei lingurițe este inofensiv. Această lingurință poate înlocuii jucăriile pentru dentiție atunci când le cresc dințișorii.

Geantă termică Beaba Terracota pentru recipientele de mâncare maro

Geantă termos Beaba în combinație de roz-auriu este ideală pentru depozitarea mâncărurilor reci sau calde. Designul modern al genții termos completează perfect aparatul de gătit cu aburi Rose Gold , care este ca și o noutate. Geanta ușoară termos Beaba se folosește în primul rând în timpul călătoriei, mânerul său practic va oferi o transportare ușoară a acesteia. Geanta este dotată cu o fixare cu fermoarul, curățarea acesteia se face cu un burete umed. Materialul genții termos este impermeabil astfel că, dacă cumva în interiorul acesteia se răstoarnă mancarea nu va lăsa să se scurgă nicio picătură. Geanta termos Beaba este potrivită pentru transportarea recipientelor de mâncare Beaba sau a biberoanelor cu lapte sau altor sticle umplute cu băuturi.

Beaba este o marcă care, provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, ajutoare revoluționare. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba de la începutul carierii sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni24*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului28*20*25 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,8 kg
Volum L1100 ml
Culoareagri
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...