Set de alimente Écoiffier Bubble Cook în pânză copiilor pentru bucătărie de joacă de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul de alimente pentru copii  Écoiffier Bubble Cook este împachetat în pânză practică și este un accesoriu ideal pentru bucătărie de joacă. Setul de alimente în pânză pentru copii a fost fabricat din material de plastic de calitate și rezistent, care este catifelat și plăcut la atingere. Firma franzuzească  Écoiffier este garanția pentru fabricarea jucăriilor pentru copii de calitate și de siguranță. În pânză se găsește fiecare aliment important care nu poate lipsi din nici o bucătărie de joacă.

Fiecare accesoriu corespunde cerințelor uniunii europene  și al calității. Dimensiunile setului de alimente pentru copii în pânză este de 12x11x33 cm. Setul Bubble Cook pentru copii în pânză conține tot ceea ce este necesar pentru copilul Dumneavoastră pentru gătirea unui prânz gustos și hrănitor. Setul Bubble Cook în pânză pentru copii conține 4 ou în cutie de depozitare din carton clasic, un baghet propaspăt copt, 2 roșii mici, 2 broccoli sănătos plin cu vitamine, un pui rotisat și 2 cremvurști.

Din setul de alimente nu poate lipsi nici un pic de dulce, ca și o cutie de înghețată, o cutie de cozonac colorat și gustos și nu în ultimul rând sos de ciocolată în sticlă și frișcă dulce originală. Fiecare accesoriu este în armonie perfectă unul du celălalt. și aspectul său real o face identic cu alimentele reale. Setul de alimente pentru copii în pânză este recomandat în special fetițelor de la 18 luni. Setul de alimente pentru copii în pânză este un produs recunoscut și iubit pentru bucătărie de joacă sau pentru supermarket.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni12*11*33 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*20 cm
Greutate0,16 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...