Set 12 recipiente pentru mâncare Beaba Expert Meal & Food Storage Pack Eucalyptus 12 clip și 2 lingurițe din silicon roz

Detalii privind produsul

Setul de recipiente Beaba Expert Meal & Food Storage Pack Storm 12 clip conține 12 recipiente pentru mâncare pe care acum, le puteți obține la un preț promoțional. Recipientele Beaba cu capace roz și gri sunt fabricate din material de calitate polipropilenă, care este potrivit și pentru congelator. După scoaterea din frigider, puteți încălzi recipeintele cu alimente în orice aparat de gătit pe aburi Babycook®, dar și în aparatul de preparare a laptelui Bib'expresso sau în cuptorul cu microunde. Recipientele pentru alimente nu conțin ftalați sau PVC și sunt BPA, BPF și BPS free, deci nu trebuie să vă faceți griji că, în timpul încălzirii, substanțele periculoase vor fi eliberate în alimente din cauza căldurii.

În pachet veți găsi 12 recipiente - 2 recipente cu volum de 90 ml, 4 cu volum de 150 ml și 6 recipiente cu volum de 250 ml. Nu lipsesc nici 2 lingurițe pentru copii din silicon, cu ajutorul cărora cei mici vor învăța să mânănce singuri. Recipientele de depozitare a alimentelor au un sistem practic de închidere „clip”, care vă permite să așezați recipientele unul peste altul sau unul lângă celălalt. Recipientele goale nu ocupă aproape niciun spațiu, deoarece le puteți păstra una în cealaltă. Capacele perfecte de etanșare se mențin ferm în poziție și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice vărsare din recipiente. Puteți scrie data de depozitare și conținutul recipientului, direct pe recipient, astfel încât să puteți găsi întotdeauna alimentele pe care le căutați rapid și ușor. După utilizare, puteți spăla recipientele în mașina de spălat vase și le puteți folosi din nou.

Marca franceză Beaba aduce din anul 1989 în gospodăriile cu copii, vase revoluționare și produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Produsele mărcii franceze Beaba sunt lăudate de părinți din întreaga lume și produsele Beaba au primit și o serie de premii anual în urma unor jurizări profesionale. 

Caracteristici

  • 12 recipiente pentru mâncare și 2 lingurițe
  • 2x90 ml, 4x150 ml și 6x250 ml
  • pentru bebelușii de la 0 luni
  • potrivit pentru călătorii
  • economisesc spațiul de stocare
  • spălarea în mașina de spălat vase
  • design modern franțuzesc
  • calitate superioară franțuzească
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiunile ambalajului26*9*22 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,53 kg
Volum L2x 90 ml, 4x 150 ml, 6x 250 ml
NoteBPA free
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...