Scuter Renault F1 Smoby electronic albastru de la 24 luni

Detalii privind produsul

Scuterul electronic Renault F1 pentru copii funcționează cu baterii. Acesta are o lungime de 83 cm, lățime 45 cm și o înălțime de 60 cm. Acesta este un scuter frumos cu trei roți pentru copii de la 2 ani. Acesta are un design precum cel real astfel că, se bucură de o mare popularitate în rândul tuturor copiilor. Acesta funcționează ca o motocicletă clasică. În partea dreaptă a ghidonului există un buton și după pornirea motocicletei acesta pornește încet și atinge o viteză maximă de 5 km/h. Aceasta este o viteză rezonabilă pe care copilul o va putea controla de la 2 ani. Bateria are 6 V și se reîncarcă folosind adaptorul inclus. 

În timpul folosirii scuterul funcționează 2 ore. Dacă doriți să extindeți călătoria achiziționați un acumulator de schimb și instant veți putea prelungi călătoria pentru încă 2 ore. Scuterul F1 pentru copii este o jucărie minunată precum cea reală, care este fabricat pentru micul concurent. Capacitatea maximă a motocicletei este de 30-50 kg. Smoby este un producător franțuzesc de jucării și accesorii de cea mai înaltă calitate pentru copii. Produsele Smoby dispun de certificate de calitate și garantează fiabilitatea timp de mulți ani și design unic. 

Cu această motocicletă copilul dumneavoastră va experimenta multe momente frumoase petrecute cu conducerea și joaca cu prietenii săi. Aceasta este o jucărie minunată pentru fiecare copil căruia îi place să conducă. Motocicleta scuter pentru copii Renault F1 este o jucărie stabilă și sigură cu o construcție metalică, solidă și trei roți de calitate, care se potrivesc bine pe șosea. Acesta are un scaun ergonomic confortabil și ghidon, care asigură o călătorie confortabilă, pe care copilul nu va obosi nici după o plimare mai lungă. Motocicleta este fabricată într-o combinație frumoasă de culoare albastru deschis și galben strălucitor. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni82*44*55 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Note6V, 5 km/ 1 hod
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...