Scule Black&Decker Smoby 3 feluri- ferăstrău cu motor,lamă de fierăstrău, mașină de găurit

Detalii privind produsul

Uneltele pentru copii Smoby cu motivul fabulos al desenului animate, Bob the Builder este un set minunat de jucărie, care conţine 3 unelte excelente, în combinaţie de culori de negru-portocaliu împreună cu accesorii. Setul de unelte este un cadou minunat pentru feicare copil, dar mai ales băieţilor de la 3 ani, care se simt meşteri adevăraţi. Setul cu unelte conţine unelte de calitate, ceea ce reprezintă o garanție pentru distracție și timp de asamblare pentru muncitorii mici. printre uneltele electronice, copilaşul va găsi o lamă de fierăstrău, un ferăstrău cu motor și o mașină de găurit. Aceasta este o jucărie rezistentă, fabricat în design franţuzesc. Datorită setului de instrumente, instalatorii mici vor învăța cum poate fi folosit fiecare instrument.

Este foarte important ca copii să fie îndemnaţi să se joace de-a adultul. Astfel într-un mod jucăuş ei vor fi mai aproape de lumea adulţilor, vor descoperi din ce constă munca unui meşter. Instrumentele au un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităţilor motoricii fine şi a mişcării. Pin folosirea uneltelor, li-i se dezvoltă și modul logic de gândire și concentrarea copiilor. În timp ce ei montează în cameră sau în aer liber, îşi stimulează imaginația și creativitatea. Ei descoperă, examinează, repară, demontează şi asamblează. Toate aceste posibilităţi, distracţii este asigurată şi garantată de această jucărie minunată pentru băieţi, care a fost inspirată de desenele animate, Bob the Builder. Jucăriile funcţionează cu baterii AA/LR6, care nu sunt incluse în ambalaj. Setul de jucărie este un accesoriu minunat pentru banca Smoby, dar micii muncitori le vor folosi şi separat şi vor beneficia de posibilităţile oferite de unelte.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate. Materialul de plastic folosit la fabricarea produselor sale este puternic și rezistent, dar în același timp și plăcut la atingere, iar colțurile acestora sunt rotunjite și îi protejează pe copii de răniri. Culorile vesele și vii ale jucăriilor din plastic, Smoby le stimulează și le dezvoltă copiilor imaginația și le va cuceri, la prima vedere, privirea acestora astfel că, acestea sunt jucării ideale pentru cei mai mici. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află jucăria, care corespunde celor mai stricte standarde de siguranță.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteBattery: 6 x AA/LR6 included
Culoareaportocaliu
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...