Scule electronice 3 în 1 Black&Decker Evo Smoby

Detalii privind produsul

Uneltele Smoby Black&Decker formează o jucărie electronică, splendidă, cu un design realistic pentru micii meseriaşi. Includ un fierăstrău electronic, un șlefuitor și o mașină de găurit. Fiecare unealtă poate fi ușor formată cu ajutorul unui cap înlocuibil, iar manipularea ei este foarte simplă. Jucăria electronică din plastic de calitate excelentă, catifelată la atingere, este ideală băieţilor de la vârsta de 3 ani. Este combinaţia uimitoare a unui fierăstrău, a unui şlefuitor şi a unei maşini de găurit de jucărie, care va distra băieţii ore întregi. Vor învăţa foarte multe despre modul de utilizare a uneltelor de lucru și despre ceea ce este necesar pentru diferite reparaţii.

Fiecare copil adoră să se joace cu echipamentele de lucru, deoarece se simt ca şi adulţii. Este foarte important să prezentăm pentru cei mai mici copii jocurile de rol de-a meseriaş. Astfel, într-un mod jucăuş, copiii se vor apropia de lumea adulţilor, vor încerca şi vor descoperi ce înseamnă să devină mecanici adevăraţi. Uneltele pentru copii ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a abilităţilor de mişcare. Utilizarea uneltelor încurajează, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice și a concentraţiei. Cercetează, examinează, repară, dezasamblează şi asamblează lucruri. Acest set frumos de lucru pentru băieţi, cu un design original de la Smoby, asigură copiilor numeroase oportunităţi pentru joacă, pentru un învăţat distractiv şi jucăuş.

Smoby este o companie franceză renumită care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate din plastic pentru copii. Plasticul folosit la producerea jucăriilor Smoby este puternic şi rezistent, totuşi plăcut şi catifelat la atingere. Pentru o siguranţă sporită şi pentru a evita rănirile, marginile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile vesele şi strălucitoare ale jucăriilor Smoby din plastic dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Va atrage atenţia fiecărui copilaş, de aceea se dovedeşte a fi un cadou ideal pentru fiecare mic meseriaş. La finalul procesului de producţie se află o jucărie care îndeplineşte cele mai severe standarde de siguranţă. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni20*5*17,5 cm
Dimensiunile ambalajului32*7*21 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Greutate0,48 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...