Școală pentru preșcolari cu două fețe School Smoby Joc pentru profesor și elev cu o mulțime de jocuri educaționale și 104 accesorii

Detalii privind produsul

Școala pentru preșcolari este o jucărie excelentă pentru copiii de la 3 ani care vor învăța multe lucruri noi într-un mod jucăuș! Clasa atemporală îi poate aduce pe copii mai aproape de o zi obișnuită de la grădiniță, unde se pot juca de-a profesori și elevi cu frații și prietenii. Vor avea la dispozitie un perete mare de școala pe care este așezat un ceas, o tablă față-verso pe care se poate scrie cu creta și un marker, o roata mare pentru exersarea cunoasterii numerelor și în același timp un planificator de activități, o poză a unui tren cu luni individuale ale anului, cleme pentru ținerea hârtiei cu desene, rafturi pentru depozitarea accesoriilor și multe altele. Sala de clasă pliabilă este realizată din materiale de plastic durabile și de înaltă calitate, în timp ce cadrul său stabil, integral din metal, cu 4 picioare, poate fi pliat foarte ușor la dimensiuni de 111*41 cm și depozitat într-un dulap sau ascuns sub pat.

Pentru experiențe mai realiste, copiii au la dispoziție 104 accesorii, inclusiv un marker negru care poate fi șters, cârpă, numere magnetice, litere și simboluri, 4 carduri de design cu poze cu copaci pentru a determina corect anotimpul, 4 carduri pentru a determina vremea curentă, 8 carduri ale elevilor cu nume, pe care profesorul le împarte în funcție de prezența lor sub un simbol cu ​​ghiozdan sau un simbol cu ​​o căsuță. Cardurile din carton dur au scai pe spate, ceea ce le face ușor de atașat pe tablă. Copiii vor exersa și o limbă străină - cu un card pentru determinarea zilelor săptămânii, vor descoperi cuvinte în franceză și engleză. Cu 7 carduri de activități, profesorul stabilește următorul program al elevilor - fotbal, prânz, pictură, citit, învățare, somn sau educație muzicală. De asemenea, copiii se vor distra de minune asamblând figurine, vor învăța și să recunoască diferite forme geometrice.

Această jucărie școlară este realizată în culori luminoase cu imagini frumoase, copiii capătă o atitudine pozitivă pentru învățat. Ei învață să numere, repetă alfabetul, practică o limbă străină și se distrează la maxim. În timp ce desenează și scriu, își dezvoltă abilitățile motorice, dezvoltă creativitatea și imaginația. De asemenea, își îmbunătățesc memoria și gândirea logică și își întăresc obiceiurile bune de învățare. Totodată își dezvoltă încrederea în sine, dorința de a concura și de a-și arăta cunoștințele. Copiii care se prefac a fi profesori se apropie mai mult de lumea adulților, capătă simțul responsabilității față de tinerii lor elevi, încearcă să explice cât mai bine programa și îi ajută să se pregătească. În acest fel, își îmbunătățesc abilitățile de comunicare și exprimare. Dimensiunile totale ale clasei desfăcute sunt 135*41*111 cm.

Producătorul francez Smoby aduce de ani de zile copiilor jucării de cea mai bună calitate cu design adevărat francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni135*111 cm / 41*111 cm
Inaltimea produsului111 cm
Dimensiunile ambalajului52*14*61 cm
Lungime intreaga135 cm
MagneticDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,9 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...