Scăunel de maşină Maxi Cosi Smoby roz-portocaliu

Detalii privind produsul

Accesoriul Smoby Maxi Cosi & Quinny pentru păpușa de jucărie este o jucărie unică, care va transforma joaca într-una mai reală. Scaunul de mașină de jucărie pentru copil se poate folosi în timpul călătoriei pentru ca păpușa să fie în siguranță astfel că, se poate transporta și ușor. Dacă dispuneți de un cărucior Maxi Cosi & Quinny atunci scaunul de mașină se poate atașa la construcția căruciorului precizat. Acesta strălucește într-o combinație minunată de culori roz deschis și închis decorat cu o centură de siguranță portocalie. Copii își transportă cu plăcere păpușa cu mașina mai ales într-un scaun de mașină practic pentru păpușă astfel că, își vor putea duce oriunde cu ei păpușa lor preferată.

Scaunul de mașină este acoperit cu un material de calitate, care se poate da jos, mânerul se poate regla. Acesta este un produs perfect pentru ca, copilașul să-și poată face treaba ca și mama. Păpușa se poate fixa cu centura portocalie de siguranță portocalie ca să nu cadă. Mânerul este format ergonomic și este ideal pentru copii de la 3 ani. Acesta are un design foarte asemănător cu cel real și ne amintește de un scaun real de mașină. Acesta este un produs franțuzesc de calitate completată cu frumusețe franțuzească. Copiilor le place să se joace cu păpușa, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm sau o plimbă. 

Produsele Smoby sunt de înaltă calitate și au certificate de calitate europeană. Cu o păpușă de jucărie copii își devoltă abilitățile de comunicare și de limbaj. Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor testate clinic și de calitate. O păpușă va putea fi și prietenul imaginar al copilașului dumneavoastră cu, care își va putea forma o lume proprie în jurul lui. Acesta va face cunoștință cu sentimentele umane și în timp ce îi va imita pe adulți va îmbrăca rolul de mamă. Dimensiunea produsului este de 31*47*35 cm. La curățarea materialului folosiți un burete semi umed. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni31*47*35 cm
Dimensiunile ambalajului32*25*49 cm
Greutate1,30 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...