Scăunel din lemn iepuraș Forest Rabbit Chair Tender Leaf Toys pentru copii de la 3 ani

Detalii privind produsul

Scăunel din lemn pentru copii Forest Rabbit este într-adevăr un accesoriu minunat pentru camera de copil, care cucerește inima fiecărui copil deja de la vârsta de 3 ani. Scăunelul rezistent este fructul muncii proiectanților de top și artizanilor experimentați Tender Leaf Toys direct din Marea Britanie. Spătarul scăunelului s-a fabricat cu motiv minunat forestier și ilustrează un iepuraș alb cu urechi lungi. Scăunelul este puternic, structura acestuia s-a fabricat din lemn de calitate de top combinat cu picioare masive, care se lărgesc în jos cu aceasta asigurând stabilitatea mobilierului. 

Scăunelul în aspect de culoare plăcut din materie de bază originală, naturală devine locul central al camerei de copil, creează o atmosferă confortabilă, are un efect inspirator asupra copiilor. Copii inventează întâmplări și povești despre animalele din pădure, pe care le vor povesti cu drag fraților și prietenilor lor. Designul original britanic nu cucerește doar atenția copilului, ci și părinții vor aprecia produsul rezistent al mărcii Tender Leaf, care îi va servi pe copii dumneavoastră pentru un timp îndelungat. Scăunelul devine partea organică a camerei de copil, și mai multe generații îl vor folosi cu plăcere. 

Datorită jucăriilor de calitate de top Tender Leaf Toys copii se pot simți în diferite meserii, pot deveni artizani și designeri. Scăunelul este foarte confortabil și după o ședere mai îndelungată oferă o odihnă confortabilă pentru cei mici. Ei pot asambla puzzle, joc de construit, pot desena, colora, își pot dezvolta abilitățile în mai multe feluri. Scăunelul se poate combina cu alte mobiliere pentru copii Tender Leaf astfel că, puteți realiza și o căsuță mică pentru copilul dumneavoastră în camera sa unde își poate da frâu liber fanteziei sale, imaginației, se poate dezvolta creativ pe el însuși și talentul său. Mobilierul unic Tender Leaf, care cuprinde în sine adânc tradițiile britanice oferă numeroase posibilități de joacă pentru cei mici în timp ce se realizează o relație între ei și natură. 

Unele jucării care poartă marca Tender Leaf ascund în ele mesajul unicității și tradiției britanice în timp ce contribuie la dezvoltarea fizică și sufletească a copilului și la îmbogățirea creativității sale. Stilul obișnuit englezesc care se remarcă în materialele de bază, forme și culori stimulează curiozitatea și fantezia copiilor. Datorită normelor înalte ecologice și de etică ale producătorului jucăriile dispun de certificat ICTI, care garantează în același timp un management forestier durabil și reponsabil. Jucările din lemn corespund cerințelor stricte de siguranță și standelor Uniunii astfel că, joaca cu acestea este pe deplin sigură.

Caracteristici

  • Scăunel din lemn de calitate de top
  • Cu motiv iepuraș
  • Înălțimea părții de șezut 27 cm
  • Capacitatea de greutate 30 kg
  • Aspect elegant rezistent britanic
  • Jucărie pentru mai multe generații
  • Dezvoltă în mai multe feluri pe băieți și fetițe
  • Produs ecologic, corespunde cerințelor UE
  • Jucărie rezistentă de la compania Tender Leaf
  • Potrivită de la vârsta de 3 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Regatul Unit
Dimensiuni32*30*48 cm
Inaltimea produsului48 cm
Dimensiunile ambalajului30*39*10 cm
Înălțimea scaunului27 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoareabej
Set de produseNu
gift SS2024TL4721 Drevený králik,TL4722 Drevený zajac,TL4723 Drevený ježko,TL4724 Drevená líška,TL4725 Drevená srnka,TL4726 Drevená veverička,TL4727 Drevená lasica,TL4728 Drevený jazvec
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...