Scăunel de baie Cotoons broscuță Smoby cu floare verde de la 6 luni

Detalii privind produsul

Scăunelul de baie pentru copii, Cotoons este un accesoriu pentru băiță minunat pentru cei mai mici copii. Acesta este potrivit băieţilor începând de la 6 luni. Copii vor putea sta în scăunelul de baie ca într-un scăunel normal şi în timpul băiţei se vor distra bine. În scăunel se simt într-o deplină siguranţă şi  se vor distra bine și cu jucăriile vesele. Scăunelul s-a fabricat din material de plastic de calitate şi neted. Colţurile acestuia sunt rotunjite şi fabricate ergonomic. Datorită colţurilor rotunjite copii nu se pot accidenta şi vor savura băiţa în deplină siguranță. Scăunelul a fost fabricat în aşa fel încât să nu-l deranjeze pe copil la joacă. Fotelul pentru cei mai mici copii în vană este alcătuit din 2 părţi: dintr-o masă cu jucării şi un fotel . Măsuţa de jucărie în apă este decorată cu scoici.

Măsuţa se poate ataşa de fotel, iar prin tragerea capului broaștei verzi, butonul se va lăsa şi astfel se poate şi detaşa. Prin detaşarea măsuţei de jucărie veţi putea scoate uşor copilaşul. Scăunelul de baie are culoarea de verde deschis şi închis, care este potrivită oricărui băieţel. Culorile stimulează fantezia copiilor, au un efect pozitiv asupra bebeluşilor. În partea inferioară se află ventuzele, astfel scăunelul este stabil. În spatele scăunelului se află un semn, care va indica cu câtă cantitate de apă se poate umple vana. Scăunelul suportă o greutate cuprinsă între 6-13 kg.

Măsuţa, care este accesoriul drăguţ al scăunelului, oferă multă activitate pentru copii. Din floarea mare curge apa, la fel ca cea din duş în piscină, cu o moară mişcătoare, iar din aceasta apa va curge în vană. Broscuţa verde Wabap se scaldă plăcut în piscina sa albastră. Aceasta este o jucărie frumoasă în vană, datorită căreia băiţa va fi mai distractivă şi mai fascinantă. Scăunelul Cotoons pentru copii este de la producătorul franţuzesc, Smoby. Acesta a fost fabricat din material de plastic rezistent, care este neted la atingere. Scăunelul Cotoons pentru copii este un accesoriu perfect pentru băiţa oricărui bebeluş

Caracteristici:

  • accesoriu pentru băiţa bebeluşilor
  • greutatea suportată  este cuprinsă între 6-13 kg
  • fabricat ergonomic
  • 2 părţi principale: fotel şi măsuţă de joacă
  • măsuţă de jucărie cu moară, broască,floare şi piscină
  • culori de verde deschis şi închis
  • ventuze pentru stabilitate
  • mai ales pentru băieţi
  • rezistent, neted şi din material din plastic fin
  • produs franţuzesc de calitate
Doprava nad 49€
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni42*34*25 cm
Dimensiunile ambalajului52*18*35 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,54 kg
Greutate copil maxima6 - 13 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii