Scaun rabatabil bebe de odihnă Beaba Up&Down Bouncer III Yellow Palm tree ediţie specială 4 înălţimi şi 3

Detalii privind produsul

Scaunul rabatabil de odihnă pentru bebe, Beaba Up & Down III, nu este un scaun foarte confortabil pentru bebeluși, care se poate transforma cu ușurință într-un leagăn extrem de sigur, în care puteți pune un începând de la naștere. Scaunul pentru bebeluși este confortabil, căptușit cu material moale și datorită marginilor sale ridicate, copilul se simte confortabil. Cu toate acestea, scaunul Beaba Up & Down III va ușura și viața părinților, care nu vor trebui să se mai aplece la copilaș - ci își își pot regla scaunul după de înălțimea lor. Scaunul de culoare alb-negru cu căptușeala galbenă, poate fi spălat și în maşina de spălat la un program favorabil. Tetiera scaunului va ţine capul bebeluşului.

Confort

Scaunul de odihnă, Beaba se poate regla la 4 înălţimi- prin apăsarea butoanelor de siguranţă, scanul se poate poziţiona mai sus sau mai jos. Bebeluşul își va putea privi de la o înălțime potrivită părinţii, fraţii şi lucrurile, fiind în interacțiune constantă cu mediul înconjurător și astfel nu se va teme. Mai mult, scaunul de odihnă cu un mâner se poate rabata în 3 poziţii, astfel că, la nevoie, copilul se va putea odihni în acesta. Siguranţa copilului este dată de centura de siguranţă în 5 puncte, așa că copilașul nu va cădea din scaun și se va simți confortabil. Scaunul de odihnă se poate folosi şi ca un leagăn, care pot fi, de asemenea, asigurat pentru a evita căderea. Scaunul cu o construcție stabilă are două mânere practice care ușurează transportarea scaunului în orice cameră din casă.

Despre marca Beaba

Începând din anii 1989 marca franţuzească Beaba încearcă , cu aparate mici, inovative de bucătărie şi cu accesorii pentru bebeluşi, să le ușureze viața părinților. Designerii mărcii Beaba pun un mare accent pe calitate, astfel că, produsele Beaba corespund celor mai înalte standarde de calitate. Folosirea produselor de această marcă, de îngrijire a bebeluşilor, este foarte intuitivă şi uşoară. Produsele producătorului franţuzesc Beaba este titularul mai multor premii, care nu reflectă doar opiniile profesioniştilor, ci şi părerea părinţilor mulţumiţi.

Caracteristici

  • scaun de odihnă pentru copii
  • leagăn stabil
  • se poate regla în înălţime
  • centură de siguranţă în 5 puncte
  • căptușeală modernă maritimă
  • produs de înaltă calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni87*51*52 cm
Inaltimea produsului87 cm
Dimensiunile ambalajului64*57*16 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate5,0 kg
Capacitate maximă admisă9,0 kg
Culoareagalben
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...