Scaun rabatabil bebe de odihnă Beaba Up&Down II 4 înălţimi şi 3 poziţii gri

Detalii privind produsul

Scaunul rabatabil de odihnă pentru bebe, Beaba Up&Down, nu este doar foarte confortabil, ci şi maxim de sigur, astfel că, se poate folosi şi la bebeluşi . Marginea înălţată a scaunului moale de odihnă oferă confort bebeluşului. Husa scaunului de odhnă se poate spăla în maşină la un program favorabil. Tetiera scaunului de culoare gri va ţine capul bebeluşului.

Confort

Scaunul de odihnă, Beaba se poate regla la 4 înălţimi- prin apăsarea butoanelor de siguranţă, scanul se poate poziţiona mai sus sau mai jos. Bebeluşul își va putea privi de la o înălțime potrivită părinţii, fraţii şi lucrurile, care se petrec în jurul lui. Mai mult, scaunul de odihnă cu un mâner se poate rabata în 3 poziţii, astfel că, la nevoie, copilul se va putea odihni în acesta. Siguranţa copilului este dată de centura de siguranţă în 5 puncte. Scaunul de odihnă se poate folosi şi ca un leagăn, care pot fi, de asemenea, asigurat pentru a evita căderea.

Despre marca Beaba

Începând din anii 1989 marca franţuzească Beaba încearcă , cu aparate mici, inovative de bucătărie şi cu accesorii pentru bebeluşi, să le ușureze viața părinților. Designerii mărcii Beaba pun un mare accent pe calitate, astfel că, produsele Beaba corespund celor mai înalte standarde de calitate. Folosirea produselor de această marcă, de îngrijire a bebeluşilor, este foarte intuitivă şi uşoară. Produsele producătorului franţuzesc Beaba este titularul mai multor premii, care nu reflectă doar opiniile profesioniştilor, ci şi părerea părinţilor mulţumiţi.

Caracteristici

  • scaun de odihnă pentru copii
  • leagăn stabil
  • se poate regla în înălţime
  • centură de siguranţă în 5 puncte
  • produs de înaltă calitate
Doprava 59
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni87*51*52 cm
Inaltimea produsului87 cm
Dimensiunile ambalajului64*57*16 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,0 kg
Culoareagri
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii