Scaun de odihnă înclinabil pentru copii Beaba Up&Down Bouncer III Botanical Garden ediție specială 4 înălțimi și 3 poziții de la 0 luni

Detalii privind produsul

Scaunul de odihnă pentru copii Beaba Up&Down III înclinabil asigură un confort pentru întreaga zi pentru bebeluși. Scaunul confotabil de odihnă s-a fabricat într-o combinație de culoare de galben muștar și albastru închis minunat și se poate folosi și ca leagăn sigur. Datorită căptușelii sale unice ergonomice scaunul de odihnă se poate folosi de la vârsta de nou-născut. Scaunul de odihnă este dotat cu tetieră moale, după ce bebelușul a împlinit vârsta de trei luni împreună cu căptușeala se poate scoate și scaunul de odihnă se poate folosi mai departe. 

Confort

Scaunul de odihnă pentru copii nu este foarte confortabil, dar și maxim de sigur astfel că, se poate folosi și deja la nou-născuți. Materialul moale al scaunului de odihnă și marginea înălțată asigură confortul bebelușului. Părinții vor aprecia cu siguranță înălțimea reglabilă a scaunului de odihnă Beaba Up&Down III. Husa scaunului de odihnă se poate spăla în mașina de spălat la un program redus. Scaunul de odihnă, care strălucește în culori minunate este dotat și cu tetieră. 

Scaunul de odihnă Beaba se poate regla în 4 înălțimi-prin apăsarea butoanelor de siguranță scaunul se poate regla mai sus sau mai jos. Bebelușul își poate privi părinții de la o înălțime ideală, frații și evenimentele, care se întâmplă în jurul său. Mai mult, scaunul de odihnă se poate înclina cu o mână în 3 poziții astfel că, la nevoie bebelușul poate să doarmă confortabil în acesta. De siguranța bebelușului se îngrijește centura de siguranță în cinci puncte. Scaunul de odihnă în același timp poate servi și ca leagăn care de asemenea se poate fixa în vederea evitării răsturnării. Scaunul de odihnă cu o structură stabilă este dotat cu două mânere practice, care fac posibilă mutarea ușoară a scaunului de odihnă.

Despre Beaba

Marca franțuzească Beaba deja din 1989 cucerește piața cu accesoriile sale auxiliare inovative de bucătărie și produsele sale de îngrijire a bebelușului. Designerii mărcii se concentrează la fabricarea produselor, care se potrivesc celor mai înalte cerințe de calitate în timp ce țin cont și de aspectul acelora. Producătorul franțuzesc Beaba dispune de numeroase premii, care nu reflectă doar părerea profesioniștilor, ci și opinia părinților mulțumiți și a copiilor. Produsele iconice Beaba sunt chemate să îndeplinească așteptările părinților pretențioși. 

Caracteristici

  • Scaun de odihnă pentru copii 
  • De la vârsta de 10 luni
  • Cu căptușeală specială pentru nou-născut
  • Leagăn stabil
  • Reglabil în înălțime
  • Centură de siguranță în cinci puncte
  • Husă dotată cu model modern de grădină botanică
  • Produs de calitate de top
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni87*51*52 cm
Inaltimea produsului87 cm
Dimensiunile ambalajului64*57*16 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate5,0 kg
Capacitate maximă admisă9,0 kg
Culoareagalben
Set de produseNu
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...