Scaun de masă Maxi Cosi&Quinny Smoby scaun de maşină şi leagăn 3in1 pentru păpuşă roz portocaliu

Detalii privind produsul

Setul de accesorii, Smoby Maxi-Cosi & Quinny 3in1 este o combinație practică triplă, scaun de mașină, scaun de masă pentru păpușă și leagăn într-unul. Avantajul accesoriului pentru păpușă este că, copilașul dumneavoastră îl va putea folosi în mai multe moduri, care oferă mai multe posibilități de joacă față de cea obișnuită și îi va oferi bucurie mai mare bucurie copilașului dumneavoastră.  Accesoriile strălucesc în culori atrăgătoare, roz deschis, gri, și portocaliu. Construcția combinată cu scaunul de maşină se poate folosi în două feluri sau va forma un scaun înalt de hrănire cu masă, sau un leagăn pentru o păpușă cu o mărime de 42 cm. Scaunul de mașină de jucărie se poate folosi în timpul călătoriei astfel că, și păpușa este în siguranță și se poate transporta ușor. Dacă dispuneți de un cărucior Maxi Cosi & Quinni 3în1 atunci scaunul de mașină de jucărie se poate atașa la construcția căruciorului precizat.

Copii își poartă păpușa cu plăcere cu mașina, mai ales într-un scaun practic de mașină pentru păpușă astfel că, își vor putea duce cu ei oriunde păpușa preferată. Copilașul va putea folosi scaunul de masă la hrănirea păpușii, iar în leagăn copilașul dumneavoastră va putea adormi ușor păpușa. Aceste accesorii sunt potrivite pentru păpușa cu o mărime de 42 cm. Scaunul de mașină de jucărie este dotat cu un mâner reglabil, iar în partea din spate se află un spațiu de, depozitare cu o ușă albastru deschis și stă la dispoziția copilului dumneavoastră. Construcția setului este metalică completată cu mânere din plastic. Acesta este un produs perfect pentru ca, copilașul să își facă treaba ca și mămica ei. 

Păpușa se poate fixa și cu o centură de siguranță ca să nu cadă. Mânerul este format ergonomic și este ideal pentru copii de la 3 ani. Înălțimea de la sol este de 72 cm. Coșul bebe este partea adâncă a mânerului albastru deschis, care se poate transporta ușor. Designul său foarte asemănător cu cel real ne amintește de un cărucior real. Accesoriile pentru păpuşă Smoby Maxi Cosi & Quinny 3in1 sunt confortabile, scaunul din plastic este acoperit cu textil special şi este dotat şi cu o centură de siguranţă. Acesta este un produs franțuzesc de calitate completat cu o frumusețe franțuzească, cu o construcție puternică metalică combinată cu materiale din plastic rezistente. Dimensiunea setului este de 43*41*72 cm. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni43*41*72 cm
Dimensiunile ambalajului34*24*51 cm
Greutate2,90 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...