Scaun de masă Violette Baby Nurse Smoby pentru păpușa de jucărie cu 2 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Scaunul de masă Violette pentru păpușa de jucărie din colecția Baby Nurse este o jucărie de calitate pentru fetițele de la vârsta de 18 luni. În acesta încape confortabil o păpușă de jucărie cu o mărime de 42 cm. Aspectul său minunat de roz combinat cu simțul de frumusețe franțuzească cucerește inima celor mici de la prima vedere. Cadrul înalt protector oferă siguranță pentru păpușa de jucărie ca aceasta să nu cadă pe pultul de hrănire. Mica mamă își poate hrăni confortabil păpușa sa de jucărie dar chiar  o poate și distra cu cercurile colorate aflate în partea din față a scaunului de masă. În partea inferioară a scuanului de masă se află spațiu de depozitare unde se pot depozita accesoriile indispensabile și componentele necesare pentru îngrijirea păpușii. 

Pentru hrănirea potrivită a păpușii de jucărie nu pot lipsi nici farfuria în formă de inimă și lingurița practică. Scaunul de masă s-a fabricat din material de plastic de calitate, rezistent, dar în același timp neted la atingere. Acest accesoriu minunat pentru îngirjirea păpușii de jucărie este un cadou excepțional pentru fetițele, care au grijă cu plăcere de păpușa lor preferată de jucărie. Joaca cu păpușa are un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj, în jucării trezește simțul de responsabilitate și în timpul jocului vor fi mai aproape și de lumea adulților. Dimensiunile scaunului de masă sunt de 34*46*68 cm. Păpușa nu este parte a jucăriei. 

Producătorul franțuzesc Smoby este renumit pentru fabricarea jucăriilor unice și de calitate de top pentru fiecare vârstă. Materialul din plastic din care se fabrică jucăriile Smoby este puternic și rezistent, în același timp este plăcut de neted la atingere. Colțul fiecărei jucării este rotunjit, culorile strălucitoare stimulează fantezia copiilor. Dacă v-ați dori să le oferiți copiilor dumneavoastră distracție și divertisment îndelungat atunci alegeți jucăriile producătorului Smoby.

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni34*46*65 cm
Inaltimea produsului65 cm
Dimensiunile ambalajului39*9*59 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,2 kg
Culoareaviolet
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...