Scaun de masă și leagăn Violette Baby Nurse Smoby pentru păpuși gemene cu accesorii de la de luni

Detalii privind produsul

Scaunul de masă și leagănul Violette pentru păpușile din ediția Baby Nurse este o jucărie multifuncțională, potrivită pentru fetițele de la 2 ani. Confortabil intră în el două păpuși de 42 cm. Culorile frumoase în nuanțe de roz, combinate cu designul francez și inscripția Baby Nurse vor impresiona copilașii la prima vedere. Spătarul înalt al scaunului asigură faptul ca păpușile să nu cadă și pe suportul de masă cu un design modern cu buline, fetițele își vor hrâni confortabil păpușile. În partea de jos este un spațiu de depozitare spațios, unde fetițele își pot stoca mâncarea sau hâinuțele.

Scaunele pot fi totodată așezate și pe podea, creând astfel un leagăn original și frumos cu două fețe pentru ambele păpuși. Fetița se poate juca simultan cu păpușile, leagănâdu-le și comunicând cu ele. De asemenea, se poate bucura și de setul de 4 accesorii formate din - 2 lingurițe și 2 farfurioare în formă de inimioară. Această jucărie multifuncțională este cadoul ideal pentru frați, se pot juca cu ea ami mulți copilași, timp în care pot inventa diferite povești. Dimensiunile scaunului de masă sunt de 48*34*58 cm. Păpușile nu sunt incluse în pachet.

Smoby este un renumit producător francez de jucării din plastic pentru copii. Plasticul de pe scaunul pentru păpuși, este puternic, durabil, dar în același timp moale si catifelat pentru mâinile delicate ale copiilor. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a vă menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, de aceea sunt cadoul ideal pentru cei mai mici copilași

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni48*34*58 cm
Inaltimea produsului58 cm
Dimensiunile ambalajului49*13*58 cm
Lungime intreaga48 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,6 kg
Culoareaviolet
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...