Scaun de masă Nursery Écoiffier cu accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Scaunul de masă Nursery pentru păpușa de jucărie din atelierul producătorului franțuzesc  Écoiffier este într-adevăr o jucărie unică pentru copii deja de la vârsta de 18 luni. Aspectul de culoare foarte frumoasă de roz cu designul franțuzesc îi fascinează pe fetițe deja de la prima vedere. Spătarul asigură păpușa de jucărie ca să nu cadă astfel mămica își poate hrăni copilașul său pe pultul de hrănire. În partea inferioară a scaunului de masă se află un spațiu practic de depozitare, care este potrivit pentru depozitarea accesoriilor, care aparțin de păpușa de jucărie. 

Lingurile, biberonul și încălzitorul de biberon servesc pentru hrănirea potrivită a păpușii de jucărie. Scaunul de masă s-a fabricat din material de plastic de calitate, este durabil, rezistent și în același timp neted la atingere. Acest element este un accesoriu minunat pentru oaca cu păpușa, micile bone o hrănesc cu plăcere, îi dau să bea, se îngrijesc de păpușa lor preferată. Joaca cu păpușa este foarte importantă în dezvoltarea copilului, în timpul jocului li-i se dezvoltă abilitatea de comunicare, vocabularul, li-i se întărește responsabilitatea, vor fi mai aproape de lumea adulților. Dimensiunile scaunului de masă sunt de 26*24*30 cm în timp ce înălțimea sa totală este de 30 cm. Păpușa de jucărie nu face parte din ambalaj. 

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate.  Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești  Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu designul unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând prin calitate la preț rezonabil. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni26*24*30 cm
Inaltimea produsului30 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,63 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...