Scaun pentru copii KidChair Smoby protecție UV verde capacitate de greutate 50 kg scaun cu o înălțime de 27 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Scăunelul KidChair pentru copii de la producătorul franțuzesc Smoby este un scăunel perfect pentru copii de la 18 luni. Combinația minunată de culori verde și alb este protejată de filtru UV față de razele dăunătoare ale soarelui ca să-i servească pe copii strălucitor pentru un timp îndelungat. Șezutul scaunului are o înălțime de 27 cm, înălțimea totală cu spătarul este de 50 cm. Capacitatatea de greutate a scaunului este de 50 kg, este alegerea perfectă de a-l învăța pe copilașul dumneavoastră ca să stea singur potrivit. Scăunelul de culoare verde este alegerea perfectă pentru joacă, luarea mesei, poate fi și decorul petrecerilor de grădină, dar completează perfect și căsuțele Smoby. Dimensiunile acestuia sunt de 33*33*50 cm.

Smoby este un producător franțuzesc renumit de jucării din plastic de calitate excepțională și moderne. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilului, moalela atingere. Fiecare colț al fiecărei jucării Smoby este rotunjit ca în timpul jocului vesel pe copii să nu-i amenințe pericolul de rănire. Culorile produselor Smoby au un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei copilului.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni33*33*50 cm
Inaltimea produsului50 cm
Dimensiunile ambalajului42*20*33 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,3 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...