Scăunel din lemn tip ciupercă Toadstool Tender Leaf Toys cu buline roșii

Detalii privind produsul

Scaunul pentru copii din lemn cu ciupercă Toadstool este un accesoriu perfect pentru camera copiilor, care va încât atât băieții, cât și fetele de la vârsta de 3 ani. Scaunul atemporal a fost proiectat de designeri de top ai mărcii Tender Leaf Toys direct în Marea Britanie și, în cooperare cu meșteșugari cu experiență, aduc copiilor produse de cea mai înaltă calitate. Scaunul solid fără spătar este realizat din lemn de cea mai înaltă calitate, iar cele patru picioare puternice și masive asigură stabilitate copiilor atunci când se joacă. Pe scaunul roșu sunt buline albe, care amintesc copiilor de ciuperci, iar cei mici se joacă într-o atmosferă naturală.

Scaunul din material natural original va crea o atmosferă confortabilă în cameră, copiii vor fi inspirați și vor inventa povești noi despre animalele din pădure, pe care le vor povesti fraților și prietenilor. Fiecare copil, precum și părinții, vor primi un adevărat design britanic, scaunul de la Tender Leaf este un produs atemporal care va rezista copiilor ani de zile. Cu această jucărie se vor juca și generațiile viitoare de copii și va deveni o parte integrală a camerelor pentru copii, care vor decora fiecare cameră. Este, de asemenea, un accesoriu excelent la facilitățile preșcolare.

Cu mobilierul Tender Leaf Toys de calitate superioară, copiii se vor juca de-a diferite profesii, artiști și designeri. Scaunul este foarte confortabil, copiii pot sta mult timp pe el și pot asambla puzzle-uri, construi jocuri de construit, desena, picta și se pot dezvolta verstail. Scaunul pentru copii poate fi combinat cu alt mobilier de la Tender Leaf și astfel creează un mediu cu adevărat original pentru copii, în care aceștia își pot realiza liber în mod liber, dezlănțui imaginația și își pot dezvolta talentele. Cu mobilierul unic Tender Leaf, care poartă ideea profundă a tradițiilor britanice, copiii descoperă un număr nesfârșit de alte opțiuni de joacă, creând o relație pozitivă cu natura.

Scopul principal al designerilor Tender Leaf Toys este de a dezvolta copiii fizic, mental și, de asemenea, de a-i ajuta să-și dezvolte creativitatea și să-și adâncească curiozitatea copiilor sănătoși, explorând în același timp noi materiale, forme și modele de culoare în stilul britanic. Standardele ecologice și etice ridicate ale companiei au contribuit la premiul ICTI și, în același timp, participă activ la refacerea pădurilor în care are loc exploatarea forestieră. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât micuții dvs. să se joace în deplină siguranță.

Caracteristici

  • scaun stabil din lemn fără spătar cu motivul unei ciuperci
  • înălțimea scaunului 27 cm
  • capacitate maximă admisă de 30 kg
  • design atemporal
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă vesratil băieții și fetele
  • produs ecologic, îndeplinește normele și criteriile UE
  • producător britanic Tender Leaf Toys 
  • potrivită de la 3 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Regatul Unit
Dimensiuni35*35*28 cm
Inaltimea produsului28 cm
Dimensiunile ambalajului39*35*7 cm
Înălțimea scaunului27 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,58 kg
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
gift SS2024TL4721 Drevený králik,TL4722 Drevený zajac,TL4723 Drevený ježko,TL4724 Drevená líška,TL4725 Drevená srnka,TL4726 Drevená veverička,TL4727 Drevená lasica,TL4728 Drevený jazvec
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...