Scaun de mașină pliabil Beaba PURSEAT'FIX grupa 2-3, compact și portabil, V1 Isofix albastru închis

Detalii privind produsul

Cine a spus că, călătoriile se va opri la sosirea copiilor? Datorită acestui scaun de mașină confortabil și extrem de sigur, copilul dvs. poate călători cu dvs., fără restricții, nu numai în propria mașină, ci și într-un taxi sau chiar în avion. Scaunul auto PURSEAT'FIX de la popularul brand francez Beaba va oferi copilului dumneavoastră confort și siguranță în timpul deplasării cu mașina. Scaunul auto din grupa 2-3 este conceput pentru copii de la 15-36 kg, ceea ce corespunde unei vârste medii de 3,5-12 ani. Prin simpla separare a scaunului de spătar, scaunul auto se adaptează rapid la greutatea și vârsta copilului.

Scaunul auto asigură siguranță maximă a copiilor, cu o protecție sporită în jurul capului și părților laterale ale copilului. Scaunul căptușit asigură copilului confort pe drumuri, iar acesta stă confortabil și ergonomic datorită tetierei reglabile. Scaunul auto Beaba PURSEAT'FIX grupa 2-3 corespunde cerințelor europene de siguranță și sănătate. Marele avantaj al PURSEAT'FIX Beaba este capacitatea sa de a se plia rapid și ușor în doar câteva secunde. Scaunul auto într-o culoare modernă bleumarin este ușor ca o pană - cântărește doar 4 kg, ceea ce este mai puțin decât o geantă de înfâșat echipată cu accesoriile pentru copii. Vă recomandăm să spălați căptușeala detașabilă a scaunului auto în mașina de spălat la 30° într-un program delicat.

Sistemul standardizat ISOFIX

Scaunul auto PURSEAT'FIX Beaba are un sistem  standardizat ISOFIX care permite părinților să atașeze scaunul auto de scaunul mașinii. Sistem ISOFIX împiedică fixarea necorespunzătoare a scaunului pentru copii, oferind copilului cea mai mare protecție posibilă. Punctele de ancorare ISOFIX sunt integrate în construcția vehiculului, făcând astfel ușor și rapid atașarea bazei ISOFIX la care este introdus scaunul auto. Sistemul ISOFIX vă economisește mult timp atunci când instalați scaunul auto, deoarece nu mai este necesar să fixați scaunul cu centurile de siguranță. ISOFIX este un echipament standard pentru majoritatea vehiculelor mai noi, în special pe scaunele din spate. În prezent, însă, tendința este să instalați acest sistem de siguranță și pe scaunul pasagerului din față și pe bancheta din spate din mijloc. Vă recomandăm să aflați dacă mașina dvs. este echipată cu acest sistem.

Categoriile de greutate și metoda de utilizare

 • grupa 2 concepută pentru copii între 3 și 6 ani (15-25 kg) - instalați scaunul și spătarul
 • grupa 3 concepută pentru copii între 6 și 12 ani (22-36 kg) - atașați doar scaunul, fără spătar

Avantajele scaunului auto

 • scaun auto compact
 • potrivit de la 3,5 până la 12 ani
 • poate fi utilizat atât în mașină, cât și în avion
 • sistem simplu de asamblare
 • sigur și de calitate
 • îndeplinește standardul european de securitate
 • tetieră reglabilă
 • greutate redusă - doar 4 kg
 • design elegant

Despre Beaba

Marca franceză Beaba aduce din anul 1989 în gospodăriile cu copii, vase revoluționare și produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Produsele mărcii franceze Beaba sunt lăudate de părinți din întreaga lume și produsele Beaba au primit și o serie de premii anual în urma unor jurizări profesionale și același sentiment îl va aduce și în casa dvs.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni41*32*63 / 41*17*36 cm
Inaltimea produsului63 cm
Dimensiunile ambalajului39*19*43 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,8 kg
Capacitate maximă admisă15 - 36 kg
NoteISOFIX system
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...