Scaun de masă pentru păpuşă Hello Kitty Smoby păpuşă de 42 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Scaunul de masă de jucărie, Smoby Hello Kitty este un accesoriu frumos pentru joaca cu păpuşile chiar de la vârsta de 18 luni. Scaunul de masă are o înălţime de 69 cm şi este ideal pentru păpuşi cu dimensiune de 42 cm. Acesta este decorat cu motivul pisicuței Hello Kitty şi străluceşte în culorile de roz deschis şi alb. Pe spătarul tras cu material, pe suprafața roz strălucesc buline albe. Scaunul de masă conţine şi accesorii, cum ar fi o farfurie în formă de inimă și lingură. Spătarul înalt al scaunului de masă asigură că, păpușa nu va cădea din acesta. Acest spătar s-a fabricat din material plăcut, decorat cu model frumos. Prin designul său ne amintește de un scaun adevărat de masă.

Scaunul de masă, Smoby Hello Kitty s-a fabricat din plastic solid şi de calitate, cu margini fine şi rotunjite. Jucăria este dotată cu un spătar înalt. Sub scaun se află un spaţiu pentru depozitare, care este ideal pentru vase sau haine. Renumitul producător franțuzesc de jucării, Smoby se poate mândri cu o experienţă îndelungată în industria producerii jucăriilor. Aceasta este o marcă lider pe, piaţă, iar jucăriile sale sunt fabricate din materiale din plastic de calitate şi testate pentru sănătate, care au fost supuse unor teste europene de calitate.

Aceasta este o jucărie minunată și unică, care va avea grijă ca prinţesa dumneavoastră să se joace ore întregi cu păpuşile ei. Joaca cu păpuşile dezvoltă fantezia copilașului dumneavoastră. Copilul dumneavoastră se joacă cu păpuşile ei ca și cum ar fi adevărate. O hrănesc, o spală şi o adorm. Copilul va învăţa cum să o dezbrace şi să o îmbrace, iar apoi va putea folosi această abilitate pe propriul lui corp. Joaca cu păpuşa are un rol foarte important în dezvoltarea comunicării şi abilităţilor lingvistice ale copilului. Dimensiunile scaunului de masă sunt 33*69*46 cm.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni69 cm vyska
Inaltimea produsului69 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...