Scaun de masă roz High Chair 2in1 Mon Grand Poupon Corolle pentru păpușă de 36-42 cm roz

Detalii privind produsul

Scaunul original de masă 2în1 pentru păpușa High Chair 2in1 Mon Grand Poupon de la atelierul mărcii franceze Corolle este un accesoriu uimitor, care nu ar rebui să-i lipsească copilului dvs. în timp ce se joacă cu păpușa Corolle. Suntem singurul e-shop de pe piață, care vom încânta copiii dvs. cu acest scaun excepțional de masă penru păpuși, care are detalii perfect elaborate și se poate mândri cu designul său modern franțuzesc. Acest scaun uimitor de masă roz este conceput pentru păpușile Corolle cu dimensiunea 36-42 și va distra toți copiii cu vârsta de 3 ani. Scaunul din materiale de cea mai bună calitate, poate fi folosit în două moduri, astfel încât copiii dvs. nu se vor sătura niciodată să se joace cu el. Scaunul de masă 2în1 Corolle poate fi folosit de copii ca scaun înalt pentru hrănire sau ca scaun clasic cu masă. Datorită acestui scaun frumos, păpușa Corolle va învăța să stea rapid în funduleț și hrănirea ei va fi foarte distractivă.

Acest scaun de masă excepțional 2în1 Mon Grand Poupon Corolle va duce joaca păpușilor la nivelul următor și va aduce o mulțime de experiențe extraordinare copiilor dvs. Detaliile incredibil de elaborate ale scaunului Mon Grand Poupon și materialele de cea mai bună calitate, plăcute la atingere vor diversifica fiecare joacă cu păpușă, care dezvoltă imaginația copiilor, dar și abilitățile de comunicare. Jocurile de profesie sunt foarte importantă de la o vârstă fragedă, deoarece copiii, printre altele, fa cunoștință cu propriile emoții și își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor. Datorită numărului uriaș de accesorii Corollecei mici pot schimba, hrăni, schimba, pune la somn sau spăla păpușa preferată, întotdeauna în compania celor mai bune și mai frumoase jucării.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Caracteristici

  • scaun de masă 2în1
  • pentru păpușile cu dimensiuni de 36-42 cm
  • de la 3 ani
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*23*23 cm
Inaltimea produsului52 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă36 - 42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...