Scaun de masă MiniKiss Baby Smoby pentru păpuşă de jucărie de 27 cm cu alimente de la 12 luni

Detalii privind produsul

Scaunul de masă Smoby MiniKiss Baby pentru păpuşă este un accesoriu excelent pentru jocurile cu păpuşi de la vârsta de 12 luni. Scaunul de masă este ideal pentru o păpuşă cu o dimensiune de 27 cm. Înălţimea scaunului cu spătarul este de 42 cm. Străluceşte în culoare splendidă de roz, completată cu logo-ul MiniKiss Baby şi cu alimente didactice - banană, măr şi căpşună. Păpuşa stă ferm, datorită spătarului nu poate cădea. Scaunul de masă include şi accesorii, farfurie cu lingură. Arată ca şi un scaun adevărat de masă.

Scaunul de masă Smoby MiniKiss Baby este fabricat din plastic solid, de înaltă calitate, cu forme rotunde fine. Jocul este echipat cu un spătar înalt. Faimosul producător francez de jucării pentru copii Smoby are o experienţă îndelungată în industria jucăriilor. Marca Smoby este lider pe piaţă, iar jucăriile sale sunt fabricate din plastic de înaltă calitate şi nedăunătoare sănătăţii, care au fost supuse unor teste europene de calitate.

Acesta este un joc minunat și unic care va avea grijă ca prinţesa dvs. să se joace ore întregi cu păpuşile ei. Joaca cu păpuşi dezvoltă fantezia copiilor. Copilul dvs. se joacă cu păpuşile ei, de parcă ar fi adevărate. Le hrănesc, le spală şi le adoarmă. Copilul va învăţa cum să o dezbrace şi să o îmbrace, iar apoi va putea folosi această abilitate pe propriul lui corp. Joaca cu păpuşi are un rol foarte important în dezvoltarea comunicării şi a abilităţilor lingvistice ale copilului. Dimensiunile scaunului de masă sunt 28*33*42 cm.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni28*33*42 cm
Inaltimea produsului42 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...