Scaun de masă din lemn Beaba Up&Down High Chair rabatabil 6 înălţimi gri-alb de la între 6-36 de luni

Detalii privind produsul

Scaun de masă pentru copii Beaba Up&Down este potrivit pentru toți copii de la vârsta de 6 luni până la 36 luni care încep să se așeze și să mânănce singuri. Scaun de masă este reglabil în înălțime așa că o să-l ajustați cu ușurință la înălțimea mesei la care stă toată familia. Scaunul se poate regla până la 6 poziții în înălțime, de la 70 la 90 cm și asta cu o mișcare simplă. Este realizat din materiale robuste - din aluminiu, lemn și plastic, care formează un ansamblu armonios perfect și devine o piesă de design unică. Toți copiii care stau în acest scaun de mese se simt confortabil cu înălțimea reglabilă, se simt parte a familiei și învață să se așeze așezat pe scaunul ergonomic.

Siguranță maximă

Scaunul de masă Beaba Up&Down poate fi ușor de asamblat și nu ocupă aproape niciun spațiu. Șezutul în scaun este confortabil și datorită centurii de siguranță în 5 puncte pe care o are copilașul între piciorușe nu alunecă de pe scaun. Copilașul începând cu vârsta de 6 luni care învață să stea și să mânănce de unul singur, va putea sta confortabil pe scaun în timp ce își ia micul dejun, prânzul sau cina împreună cu toată familia. Face parte din scaunul de masă pentru copii Beaba și masa de plastic detașabilă, care poate fi înlocuită cu un mâner din lemn. Scaunul de masă are patru picoare cu distanțe largi între ele datorită cărora este stabil.

Despre Beaba

Marca franceză Beaba aduce din anul 1989 în gospodăriile cu copii, vase revoluționare și produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Produsele mărcii franceze Beaba sunt lăudate de părinți din întreaga lume și produsele Beaba au primit și o serie de premii anual în urma unor jurizări profesionale. 

Caracteristici

  • scaun de masă pentru copii Beaba
  • reglarea în înălțime a scaunului
  • masă din plastic detașabilă
  • suport pentru picioare
  • materiale de calitate – aluminiu, lemn și plastic
  • design modern franțuzesc
  • calitate franceză de primă clasă
Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni68*57*102 cm
Inaltimea produsului102 cm
Dimensiunile ambalajului58*40*40 cm
Inaltimea sezutului70 - 90 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate7,4 kg
Culoareaalb
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...