Scaun de masă din lemn Up & Down High Chair Beaba reglabil pana la 6 inaltimi gri de la 6-36 luni

Detalii privind produsul

Scaun de masă pentru copii Beaba Up&Down este potrivit pentru toți copii de la vârsta de 6 luni până la 36 luni care încep să se așeze și să mânănce singuri. Scaun de masă este reglabil în înălțime așa că o să-l ajustați cu ușurință la înălțimea mesei la care stă toată familia. Scaunul se poate regla până la 6 poziții în înălțime, de la 70 la 90 cm și asta cu o mișcare simplă. Este realizat din materiale robuste - din aluminiu, lemn și plastic, care formează un ansamblu armonios perfect și devine o piesă de design unică. Toți copiii care stau în acest scaun de mese se simt confortabil cu înălțimea reglabilă, se simt parte a familiei și învață să se așeze așezat pe scaunul ergonomic.

Siguranță maximă

Scaunul de masă Beaba Up&Down poate fi ușor de asamblat și nu ocupă aproape niciun spațiu. Șezutul în scaun este confortabil și datorită centurii de siguranță în 5 puncte pe care o are copilașul între piciorușe nu alunecă de pe scaun. Copilașul începând cu vârsta de 6 luni care învață să stea și să mânănce de unul singur, va putea sta confortabil pe scaun în timp ce își ia micul dejun, prânzul sau cina împreună cu toată familia. Face parte din scaunul de masă pentru copii Beaba și masa de plastic detașabilă, care poate fi înlocuită cu un mâner din lemn. Un mare avantaj al scaunului Beaba Up & Down îl reprezintă și treptele pentru picioare, astfel încât un copil mai mare să nu fie nevoit să atârne în aer. Scaunul are o capacitate maximă admisă de până la 50 kg și poate fi folosit de copii până la 8 ani cu inserție textilă Junior.

Marca franceză Beaba aduce din anul 1989 în gospodăriile cu copii, vase revoluționare și produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Produsele mărcii franceze Beaba sunt lăudate de părinți din întreaga lume și produsele Beaba au primit și o serie de premii anual în urma unor jurizări profesionale. 

Caracteristici

 • scaun de masă pentru copii Beaba
 • capacitate maximă admisă de 50 kg
 • scaun reglabil în înălțime
 • măsuță detașabilă din plastic
 • suport pentru picioare
 • design modern franțuzesc
  Doprava 79

  Descriere tehnică

  VârstăDe la 6 luni
  Tara de provenientaFabricat ăn Franța
  Dimensiuni68*57*102 cm
  Inaltimea produsului102 cm
  Dimensiunile ambalajului58*40*40 cm
  Înălțimea scaunului70 - 90 cm
  Inaltime reglabilaDa
  Ambalaj de carton DA/NUDa
  Greutate7,4 kg
  Culoareagri
  Set de produseNu
  loader  Se încarcă seturile ...

  Recenzii

  loader  Se încarcă comentariul...