Scaun de masă Beaba Up&Down High reglabil în înălţime

Detalii privind produsul

Scaun de masă pentru copii Beaba Up&Down este potrivit pentru toți copii de la vârsta de 6 luni care încep să se așeze și să mânănce singuri. Scaun de masă este reglabil pe înălțime așa că o să-l ajustați cu ușurință la înălțimea mesei la care stă toată familia. Scaunul se poate regla până la 6 poziții în înălțime. Este fabricat din aluminiu, lemn și plastic și este extrem de sigur pentru copilaș. Datorită designului, se potrivește în fiecare gospodărie modernă.

Siguranță maximă

Scaunul de masă Beaba Up&Down poate fi ușor de asamblat și nu ocupă aproape niciun spațiu. Șezutul în scaun este confortabil și datorită centurii textile pe care o are copilașul între piciorușe nu alunecă de pe scaun. Copilașul începând cu vârsta de 6 luni care învață să stea și să mânănce de unul singur, va putea sta confortabil pe scaun în timp ce își ia micul dejun, prânzul sau cina împreună cu toată familia. Face parte din scaunul de masă pentru copii Beaba și masa de plastic detașabilă, care poate fi înlocuită cu un mâner din lemn. Scaunul de masă are patru picoare cu distanțe largi între ele datorită cărora este stabil.

Despre Beaba

Marca franceză Beaba aduce din anul 1989 în gospodăriile cu copii, vase revoluționare și produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Produsele mărcii franceze Beaba sunt lăudate de părinți din întreaga lume și produsele Beaba au primit și o serie de premii anual în urma unor jurizări profesionale. 

Caracteristici

  • scaun de masă pentru copii Beaba
  • reglarea înălțimii scaunului
  • masă din plastic detașabilă
  • materiale de calitate – aluminiu, lemn și plastic
  • design modern franțuzesc
  • calitate franceză de primă clasă
Doprava 59
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni57*68*90 cm
Inaltimea produsului90 cm
Dimensiunile ambalajului57*25*60 cm
Inaltimea sezutului70 - 90 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,5 kg
Culoareaalb
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii