Scaun de masă Baby Nurse Ediţie aurie Smoby 42 cm pentru păpuşi gemene d de la 24 luni

Detalii privind produsul

Scaunul de masă pentru păpuși Baby Nurse este un accesoriu minunat pentru păpuși, recomandat copiilor de la vârsta de 24 de luni. Înălțimea scaunului de masă pentru două păpuși  este de 58 cm, potrivit păpușilor cu o înălțime de 42 cm. Strălucește în culori de  roz deschis, roz închis și gri, decorat cu culoare aurie și cu inscripția Baby Nurse. Scaunul de masă este dotat cu 4 accesorii, 2 farfurii i în formă de inimă și 2  lingurițe. Jucăria este echipaăt cu un spătar înalt pentru a împiedica păpușile să cadă din scaun. Masa de hrănire permite copilului să se hrănească confortabil. Sub scaun este disponibil un spațiu larg de depozitare  pentru depozitarea vaselor sau hainelor.

Scaunele pot fi îndepărtate ușor de pe suport și pot fi transformate într-un balansoar minunat, unic, cu două fețe. Unicitatea jucăriei producătorului franțuzesc Smoby se află  în capacitatea  de a hrăni două păpuși de jucărie sau ursuleț în același timp, astfel încât copilașul poate juca cu două păpuși în același timp, dezvoltând astfel comportamentul social și permitând rezolvarea unor situații mai complexe, de exemplu atunci când o păpușă nu vrea să mănânce, dar ursulețul de pluș deja a terminat și dorește să coboare de pe scaun. Jucăria este ideală pentru  gemene sau pentru două prietene. Dimensiunile scaunului de masă pentru copii este de 34*29*58 cm. Păpușile de jucărie nu fac parte din pachet.

Smoby este o companie franțuzească renumită care este producătorul celor mai frumoase jucării din plastic pentru copii. Materialul plastic utilizat pentru fabricarea scaunului de masă pentru copii este puternic și rezistent, dar ușor și plăcut la atingere. Pentru a asigura o mai mare siguranță și pentru evitarea accidentelor, marginile produselor sunt rotunjite. Culorile netede și vibrante ale jucăriilor de plastic Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Atrage atenția fiecărui copil mic, prin urmare, este un cadou perfect pentru cei mici. Procesul de fabricație este strict controlat, rezultând o jucărie corespunzătoare cerințelor cele mai stricte de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care au o poziție proeminentă pe piața europeană.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni34*29*58 cm
Inaltimea produsului58 cm
Dimensiunile ambalajului49*13*58 cm
Lungime intreaga34 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,6 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32-42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...