Scaun de masă 2în1 Mon Grand Poupon Corolle pentru păpușă de 36-42 cm de la 3 ani

Detalii privind produsul

Scaunul de masă original 2în1 pentru păpușa Mon Grand Poupon de la brandul francez Corolle este un accesoriu ideal, care nu poate lipsi copilașului dvs. la joaca cu păpușa Corolle. Suntem singurul e-shop de pe piață care vom încânta copilașii dvs. cu acest scaun de masă special pentru păpușă, care are detalii incredibil de elaborate și se poate mândri cu un design modern franțuzesc. Acest scaun de masă minunat de culoare gri, este ideal pentru păpușile Corolle cu dimensiunea de 36-42 cm și va încânta toți copilașii de la 3 ani. Scaunul de înaltă calitate poate fi folosit în două moduri, astfel încât joaca cu el nu va fi niciodată plictisitoare pentru copiii. Scaunul 2in1 Corolle poate fi folosit ca un scaun înalt pentru hrănire sau ca un scaun clasic cu măsuță. Cu acest scaun frumos, păpușa Corolle învață să stea mai repede în funduleț și hrănirea ei va fi mult mai distractivă.

Acest scaun de masă special 2în1 Mon Grand Poupon Corolle va ridica joaca cu păpușile la nivelul următor, iar copiilor dvs. copiilor dvs. va aduce o mulțime de experiențe unice. Detaliile incredibil de elaborate ale scăunelului Mon Grand Poupon și materialele de cea mai bună calitate, plăcute la atingere, diversifică fiecare joacă cu păpușile care dezvoltă imaginația copiilor, precum și abilități de comunicare. Joaca de-a profesiile este foarte importantă de la o vârstă fragedă, deoarece, printre altele, copiii fac cunoștință cu propriile emoții și își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor. Datorită multor accesorii Corolle, copiii își pot hrăni, păpușa, o pot pune la somn, sau îi pot face băiță, întotdeauna în compania celor mai bune și frumoase jucării. 

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • scaun de masă 2în1
  • pentru păpușă cu dimensiune de 36 cm și 42 cm
  • de la 3 ani
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*23*23 cm
Inaltimea produsului52 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareagri
Potrivit pentru păpușă36 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...