Scaun de baie Cotoons broasca Wabap Smoby verde

Detalii privind produsul

Scaunul de baie Smoby Cotoons în stilul șlapi este un nou design de scaun pentru cei mai mici copii potrivit de la vârsta de 6 luni. Scaunul este potrivit în baie pentru copii unde ei se simt în siguranță, stabil și pot să stea cu zâmbetul pe fețele lor. Înotul nu a fost niciodată mai distractiv decât cu nou scaun de la Smoby. Scaunul pentru copii este fabricat din material de plastic moale, de înaltă calitate, cu forme rotunjite, moi, care garantează siguranță. Scaunul pentru copii este în formă ergonomică astfel încât copilul să se simtă confortabil în timp ce nu se joacă în vană. Scaunul are un tunel din care copilul toarnă apă cu un recipient pregătit, broasca saltă și celelalte accesorii încep să se învârtă și floarea iese frumos.

Întregul scaun pentru copii este într-o combinație de două culori de verde deschis și închis cu excepția părții interioare, care este de culoare albă. Scaunul pentru cei mai mici copii este format din două părți 2în1, o masă cu jucării și un scaun. Masa este atașată de scaun și prin tragerea capului verde al broaștei aceasta se detașează. După detașarea mesei o puneți deoparte și copilul se scoate confortabil din apă. Pe partea inferioară a scuanului se află ventuze, care mențin scaunul ferm și în mod constant pe suprafața vanei. Scaunul nu alunecă pe vană atuncâ când este folosi în apă, iar copilul poate să stea în condiții de siguranță într-un singur loc. 

Scaunul de baie pentru copii poate fi ușor scos din partea inferioară a vanei după îmbăiere printr-o simplă mișcare. Scaunul pentru copii în partea din spate a spătarului se află un semn după care se recomandă umplerea cu apă în vană astfel încât copilul să se joace în siguranță și fără să rănească în apă. Producătorul franțuzesc de jucării Smoby este un producător renumit de jucării, care sunt de calitate, dar și unice. Materilul din plastic este plăcut și neted la atingere potrivit pentru mânuțele delicate ale bebelușilor. Aceasta este o jucărie didactică unică în care se joacă copii.Dimensiunile acestuia sunt de 43,8*43,8*22,7 cm.

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni43,8*43,8*22,7 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...