Sanie Bobby Bob BIG cu tălpi din metal şi cu amortizor roşu de la 4 ani

Detalii privind produsul

Sania pentru copii Bobby Bob, de la producătorul german BIG, este o jucărie uimitoare de iarnă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 si 10 ani. Culoarea sa frumoasă de roşu cu decoraţiune albă va deveni izbitoare pe dealurile înzăpezite. Cel mai nou design ergonomic garantează distracția maximă în zăpadă şi acest lucru este interesant pentru fiecare copil. Funcțiile interesante vor face această sanie cu adevărat uimitoare. Este dotată cu sistem de amortizare și cu tălpi de metal, care va garanta o alunecare uşoară şi plăcută, iar pentru o alunecare sigură este dotată şi cu un claxon. Volanul este fabricat cu format ergonomic. Sania poate fi folosită în mod obișnuit, stănd pe ea, sau îngenuncheat pe ea, ceea ce face distracția de iarnă și mai interesantă. Sania pentru copii este de calitate superioară şi rezistă la îngheț până la -20 de grade. Sania BIG Bobby Bob  a obținut rezultate excelente în testele de siguranță Bild am Sonntag și Focus, astfel încât această jucărie de iarnă nu este doar distractivă, ci și sigură.

Sania pentru copii este o jucărie minunată pe timpul iernii, cu care copii se vor distra ore lungi în zăpadă. Aceste jucării de exterior au şi multe alte beneficii. Sania pentru copii ajută pe cel mic la dezvoltarea motorică, întărește masa musculară pe mâini și pe picioare. Copilul dvs. este în siguranță chiar și la o alunecare mai rapidă, va face prieteni noi în distracţiile de iarnă şi se vor aminti de ei mulţi ani. De asemenea, se dezvoltă motorica fină şi grosieră la copil. Sania de copii este un cadou ideal de iarnă, mai ales celor care iubesc zăpada, iarna și mișcarea în aer liber. Forma robustă o face rezistentă până la 60 kg, iar datorită fabricaţiei din materiale sintetice este o jucărie foarte rezistentă.  Dimensiunile acestei jucării de iarnă pentru copii sunt 93 x 50 x 38 cm. În faţa saniei se află şi o frânghie, care poate fi atașată la un mijloc de transport mai rapid sau doar puteți trage copiii pe deal.

BIG este un producător german renumit, care este între primii în lume privind fabricarea jucăriilor de plastic pentru copii de calitate excelentă. Simbolul lui este bivolul, reprezentând forța, robustețe și rezistența, aceste sunt calitățile care reprezintă fiecare jucărie BIG pentru copii. Părinții au încredere în această marcă, este preferatul lor din punct de vedere al siguranței și pentru că jucările sunt fabricate cu o tehnologie inovată din materiale reciclabile și nedăunătoare sănătății. Jucăria are o garanție de 3 ani și plasticul conține un filtru UV special, astfel jucăria îşi va păstra strălucirea mulţi ani, de parcă ar fi nou. Producătorul german garantează calitate, unicitate și siguranță, astfel dvs. nu veți avea motive de îngrijorare, când cel mic se joacă.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 4 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni93*50*38 cm
Dimensiunile ambalajului81*32*53 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate4,6 kg
Greutate copil maxima60 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...