Role Omul Păianjen Mondo cu echipament de protecţie Omul Păianjen mărimi 22-29

Detalii privind produsul

Rolele Spiderman ale producătorului italian Mondo s-au fabricat pentru băieții de la vârsta de 3 ani, într-un design minunat, în culoare minunată de albastru și decorate cu motivul Omul PăianjenAcestea se potrivesc bine pe picioare, iar folosirea lor este confortabilă. Mărimea rolelor Omul Păianjen într-o măsură sunt de mărime universală, se pot regla într-un mod uşor la picioare în dimensiune de 22-29. Rolele Spiderman s-au fabricat din material de plastic de cea mai bună calitate și nu se vor distruge uşor. Roțile bine poziționate pe ambele părți vor face primele role perfecte pentru învățare. Pe acestea este mult mai simplu să-şi mențină echilibrul decât pe rolele clasice, unde roţile sunt doar într-o linie.

Din cauza roților mai tari, vă recomandăm folosirea rolelor pe o altfel de suprafaţă, unde nu sunt denivelări mari. Deoarece în timpul jocului mare și cum învață să patineze copii se pot răni astfel că, în prețul rolelor se află și un set de echipament de protecție cu Omul PăianjenEchipamentul de protecție este de calitate excepțională, este puternic, confortabil și se poate încălța ușor. Acesta îi protejează pe copii mici de rănirile la cot și genunchi, care pot apărea fără echipamentul de protecție și acest lucru este valabil și la copii, care alunecă pe role mai experimentaţi. Vă recomandăm folosirea  echipamentului de protecție la fiecare alunecare cu rolele.

Rolele și echipamentul de protecție le, livrăm într-o geantă foarte frumoasă şi practică cu fermoar, care pot fi puse înapoi în geanta practică cu fermoar. În spatele scalei largi de fabricare a jucăriilor Mondo se ascunde o atitudine atentă la nevoile copiilor. Producătorul italian Mondo se ocupă de fabricarea produselor și jucăriilor de calitate excepțională pentru copii, dar este și producătorul oficial a multor produse licenţiate din desene animate, seriale şi filme cunoscute, produsele sale nu se limitează doar la categoria rolelor pentru copii. Produsele producătorului Mondo corespund cerințelor stricte de calitate europeană. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni22-29 size
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...