Robot interactiv TIC Smart Smoby cu 3 jucării pentru dezvoltarea abilităților de la 12 luni (în engleză, franceză și germană)

Detalii privind produsul

Robotul interactiv TIC Smart de la producătorul franțuzesc Smoby este într-adevăr o jucărie modernă electronică, care este recomandată de la vârsta de 12 luni pentru cei mici. Robotul de jucărie într-un aspect unic franțuzesc și aspect minunat de culoare dotat cu multe funcții luminoase și sonore îl va distra pe copilașul dumneavoastră. Copilașul dumneavoastră se va îndrăgosti din prima clipă de jucărie. Jucăria are un efect stimulator asupra dezvoltării abilităților cognitive și motorice ale copiilor în timp ce îl va distra pe copilașul dumneavoastră cu jucării de îndemânare. Cu acest robot superb tot timpul va fi o experiență de joacă. Produsul este localizat în engleză, franceză sau germană.

Variante de joacă:

  • Recunoașterea părților corpului și așezarea lor la locul potrivit pe baza indicațiilor (cap, mâini, picioare, burtă)
  • Recunoașterea culorii și asocierea (albastru, verde, portocaliu, alb)
  • Mod dansator (redă diferite melodii, la ritm își mișcă capul și îl motivează pe copil la dans)

Jucăria inteligentă datorită senzorilor de mișcare recunoaște răspunsurile copilului și dă o reacție tare depinde dacă răspunsul este corect sau nu. Astfel că, într-un mod jucăuș li-i se dezvoltă gândirea logică celor mici, concentrarea și în același timp și abilitățile lor motorice. Cu această jucărie multifuncțională se pot juca și mai mulți copii simultan, niciodată nu se vor plictisi de ea. Corpul jucăriei s-a fabricat din material de plastic rezistent, în timp ce brațele și mânerul au fost realizate din elastomer moale. În lumina acestuia transportarea este ușoară, părinții îl vor putea duce chiar și în excursii, ca copilașul lor să nu se plictisească niciodată. Robotul de jucărie funcționează cu 3 baterii AA/LR6, care nu sunt incluse în ambalaj. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc de jucărie îngrămădește cu produsele sale de calitate și rezistente, care corespund pe deplin standardelor europene. Jucăriile nu sunt doar de calitate, ci strălucesc într-un aspect franțuzesc atractiv și modern astfel că, datorită acestuia cuceresc privirea copiilor din întreaga lume. Robotul de jucărie cu funcții interesante este o jucărie rezistentă electronică cu stil, care are un efect multiplu asupra dezvoltării celor mici. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni16*12*28 cm
Inaltimea produsului28 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,7 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...