Robot interactiv 1,2,3 Smart Smoby Joc de-a v-ați ascunselea și Urmărește-mă! cu senzor de mișcare de la 18 luni (în engleză, franceză și germană)

Detalii privind produsul

Robotul interactiv 1,2,3 Smart de la producătorul franțuzesc Smoby este într-adevăr o jucărie originală, care este recomandată băieților și fetelor de la vârsta de 18 luni. Este echipat cu un senzor de mișcare, iar copiii se distrează cu 2 moduri de joc pentru a-și testa abilitățile de mișcare. Jucăria robotică se poate mișca datorită roților, iar prin detectarea mișcării poate oferi copiilor feedback-ul prin ieșire vocală. Designul strălucitor din plastic de înaltă calitate, rezistent, combinat cu efecte luminoase și sonore, va încânta ani de zile chiar și mai mulți copii. Produsul este localizat în limba engleză, franceză sau germană.

Moduri de joacă:

  • 1,2,3 Urmezi! - la începutul jocului, robotul își acoperă ochii, numără până la 3, iar copilul este trebuie să se apropie de el neobservat și să apese butonul de pe capul acestuia. După numărare, își îndreaptă mâinile și copilul trebuie să stea în picioare. În cazul în care se mișcă, trebuie să revină la linia de pornire. În acest joc, copii învață să aibă răbdare, se concentrează și au reacții rapide.
  • Urmează-mă! - modul de mișcare în care copilul primește comenzi, robotul efectuează diverse mișcări și copilul trebuie să le imite. Se poate roti la 360° este foarte manevrabil, mergând înainte, înapoi sau învârtindu-se. De asemenea, emite efecte luminoase. La repetarea mișcărilor, copilul își antreneaz întregul corp și astfel își întărește musculatura brațelor și a picioarelor.

Cu această jucărie, copiii se bucură de o mulțime de momente vesele, timp în care își antrenează abilitățile motorii. Își îmbunătățesc percepția și concentrarea, învață să reacționeze rapid. Înălțimea produsului este de 26 cm, iar dimensiunile totale de 20*15*26 cm. Este ușor de transportat și nu ocupă mult spațiu, copiii se vor putea juca cu el acasă sau chiar și în excursii. Funcționează pe 4x baterii de tip AA/LR6, care nu sunt incluse în peachet. Noua ediție Smoby Smart se concentrează pe jucării inteligente care pot dezvolta un copil într-un mod nou și inovator.

Renumitul brand francez Smoby produce jucării de calitate pentru copii de zeci de ani. Jucăriile Smoba îndeplinesc cele mai stricte criterii europene de calitate, durabilitate și, în același timp, au un design unic, care include perfecțiune, farmec și precizie franceză. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a-i menține pe copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni20*15*26 cm
Inaltimea produsului26 cm
Dimensiunile ambalajului24*18*30 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,29 kg
ObservaţieBattery: 4 x AA/LR6 not included
Culoareagalben
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...