Roabă picnic Écoiffier cu set de nisip Castel roşu-verde de la 18 luni

Detalii privind produsul

Roaba de copii şi setul de găleată pentru nisip este un set nemaipomenit de jucărie, care este recomandat de la vârsta de 18 luni. Jucăriile provin din atelierul franţuzesc Écoiffiercare oferă calitate la preţ rezonabil. Aceste jucării din plastic sunt originale şi tărcate, micuţii le vor adora chiar din prima clipă. Roaba şi setul pentru nisip se completează de minune, se potrivesc ideal şi sunt irezistibile pentru cei mai mici. Vă oferim întregul set de jucărie la un preţ rezonabil.

Roabă Écoiffier roşie-verde Picnic cu două roţi de la vârsta de 18 luni

Roaba Écoiffier Picnic din plastic cu două roţi este o jucărie foarte frumoasă şi stabilă. Este fabricată din plastic de calitate, este foarte uşoară, este uşor de manevrat datorită mânerului pentru împins. Copilul o poate umple, poate transporta lucruri cu ea, deci va oferi micuţilor multe clipe de bucurie. Dimensiunile: înălţime 31,5 cm, adâncime 30 cm şi lungime 31,5 cm. Roaba pentru copii este recomandată de la vârsta de 18 luni. Cu această roabă, micii grădinari vor putea ajuta părinţilor în treburile casnice.

Set găleată Écoiffier cu stropitor Maxi cetate 6 piese de la vârsta de 18 luni

Setul Écoiffier pentru nisip conţine 6 bucăţi de accesorii. Găleata roşie care seamănă cu o cetate, sita albastră, grebla verde, lopata, stropitorul galben şi forma roşie de cetate se completează de minune. Cu ajutorul accesoriilor micuţii vor putea realiza construirea unor noi creaţii, în timp ce se dezvoltă fantezia şi creativitatea lor. Acest set duios de jucării va cuceri inima fiecărei fetiţă şi băieţel. Setul de copii pentru nisip este recomandat de la vârsta de 18 luni. Dimensiunile setului 20*18,5*40 cm. Datorită setului micuţii vor putea construi o cetate pe plajă sau în nisip.

Firma franţuzească Écoiffier se ocupă doar cu furnizarea jucăriilor de cea mai bună calitate pentru copii. Produsele firmei se potrivesc celor mai severe standarde europene, de aceea jucăriile sunt ideale şi pentru cei mai mici. Acum, cum suntem înconjuraţi de produse chinezeşti, firma Écoiffier încearcă să se abate de la acest trend în primul rând cu un design unic, prin menţinerea cerinţelor referitoare la siguranţă şi nu în ultimul rând cu o calitate la un preţ accesibil. Oferă o atenţie deosebit de mare pentru protecţia mediului, de aceea este un membru al programului Eco Emballage şi Der Grüner Punkt. Prin materialele reciclabile şi prin culorile inocive asupra sănătăţii jucăriile vor oferi copiilor un mod de activitate plin de siguranţă. Achiziţionaţi şi dumneavoastră acest set de jucărie la preţ avantajos pentru nisip sau pentru grădină, astfel veţi asigura micuţilor o distracţie lungă. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni58,5*30*31,5 cm
Inaltimea produsului31,5 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*53 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...