Roabă și mașină de tuns iarba Garden&Seasons Écoiffier cu coș și accesorii de grădină de la 18 luni

Detalii privind produsul

Roaba și mașină de tuns iarba cu accesorii Garden&Seasons din atelierul producătorului franțuzesc de jucărie Écoiffier este un set excepțional de grădină pentru copii deja de la vârsta de 18 luni. Băieții și fetițele se îmbogățesc cu o roabă minuntă de turcoaz-verde, care rulează pe o roată și mașină de tuns iarbă, precum cea reală, cu care se vor transforma în grădinar mic adevărat și pot lua în posesie treburile de grădină și datorită setului de unealtă și accesoriu. În coșul unic din plastic completat cu mâner vor putea transporta și 2 feluri de legume, stropitoarea servește pentru stropirea plantelor și pot planta în cele 2 ghiveciuri minunate de floare cu sapa, cu lopata, foarfeca și lopata de răsădit. Mașina de tuns iarba trăgând șnurul redă sunet mecanic de pornire ca și mașina adevărată de tuns iarba. 

Joaca cu setul de grădină are un efect foarte bun asupra dezvoltării modului de gândire logică, deoarece copii se pot familiariza cu funcționarea aparatelor de grădină, cu funcționarea acestora. În timpul jocului se dezvoltă de asemenea abilitățile lor de mișcare și motorice, aspectul colorat are un efect stimulator și asupra dezvoltării fanteziei și imaginației. Prin jocurile de rol copii vor fi mai aproape de lumea adulților, se stârnește reponsabilitatea lor. 

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte cerințe europene astfel că, jucăriile Écoiffier sunt potrivite deja chiar și pentru cei mai mici. Jucăriile francezului Écoiffier se remarcă pe piață cu unicitatea lor, aspectul modern, cu siguranța lor în calitate înaltă și nu în ultimul rând este vorba despre produse oferite la preț rezonabil. 

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,78 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...