Roabă cu mașină de tuns iarba Garden Super Pack 3in1 Écoiffier cu unelte de grădină 16 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Roaba cu mașină de tuns iarba Garden Super Pack 3 in 1 de la producatorul francez Écoiffier este un set original de jucării de grădina pentru copii de la 18 luni. Atât băieții, cât și fetele se vor putea de o roabă verde turcoaz cu o singură roată și o mașină de tuns iarba realistă, cu care se pot juca de-a grădinar. Vor avea la dispoziție un set de accesorii din 16 piese, care include și un coș de plastic cu mâner, 4 forme pentru nisip în formă de legume, 2 ghivece de flori, o stropitoare, o greblă, o sapă, o greblă pentru frunze, o cazmă, foarfecă de grădină și un băț de plantare. Mașina de tuns iarba emite un sunet mecanic, după ce este trasă sfoara de pornire, la fel ca la pornirea reală.

Prin jucăriile de grădină, copiii își dezvoltă gândirea logică, află cum funcționează uneltele de grădină și la ce sunt folosite. Când tund iarba, plantează, udă și îngrijesc plantele, aceștia capătă simțul responsabilității, se apropie de lumea adulților și, în același timp, își dezvoltă creativitatea și imaginația. Prin manipularea uneltelor de grădină, ei își îmbunătățesc și abilitățile motorice și abilitățile de mișcare. Setul de grăină pentru copii va permite băieților și fetelor să petreacă mai mult timp la aer curat, să-și întărească în mod natural imunitatea și să creeze o relație pozitivă cu natura.

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu design unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând calitate la preț rezonabil. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni50*26*28 cm/44*26*49 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...