Roabă de grădină Écoiffier roșu, cu set de la 18 luni

Detalii privind produsul

V-ați dori să vă întâmpinați copilul dumneavoastră cu roabă frumoasă de jucărie? Setul de roabă pentru copii de la Écoiffier este o jucărie foarte frumoasă pentru fiecare copil de la vârsta de 18 luni cu care ditracția va fi garantată în nisipar și în grădină. Roaba pentru copii strălucește într-o combinație minunată de roșu-verde, care trezește o impresie foarte frumoasă cu accesoriile. În set se află găleată decorată cu imprimare IML cu imaginea diferitelor fructe, mai mult sită, lopată, greblă și stropitoare. Cei mici pot folosi nu doar în nisipar accesoriile, care se află în set, ci la ștrand, în apă dar și în grădină. Stropitoarea mică verde va fi un ajutor foarte bun pentru grădinarii mici la stropirea plantelor lor astfel se vor simți utili în timpul treburilor de grădină. 

Roaba pentru copii s-a fabricat din materie de bază de calitate și rulează pe 2 roți în vederea stabilității mai mari. Micului dumneavoastră ajutor îi va fi ușoară folosirea, manevrarea acesteia și îi va oferi multe clipe fericite. Roaba are un efect foarte bun în dezvoltarea motoricii fine și abilităților de mișcare ale copilului. Precum copii se joacă împreună cu prietenii lor, socializează cu roaba și cu jucăriile care aparțin de nisipar, vor învăța să coopereze și li-i se dezvoltă abilitatea lor de comunicare. Lumea minunată de culoare a jucăriilor stimulează de asemenea creativitatea și imaginația copiilor. Dimensiunile totale ale roabei sunt de 59*30*32 cm. 

Écoiffier este o companie franțuzească, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Jucăriile Écoiffier corespund celor mai stricte cerințe de siguranță de aceea jucăriile de la acest producător sunt potrivite și pentru cei mai mici. Pe produsele companiei Écoiffier este specific designul franțuzesc de calitate superioară și unică. 

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni59*30*32 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...