Roabă de grădină Écoiffier roşu cu set de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Căutați roabă de jucărie pentru copilul dvs.? Roaba pentru copii cu set de accesorii Ecoiffier este o jucărie frumoasă pentru toți copii de la 18 luni, cu care se vor distra la maxim în grădină sau în nisipar. Jucăria pentru copii este realizată într-o combinație de culori roșu și verde care se potrivește cu setul de jucării în care copilul găsește o lopată practică, o greblă mică, o stropitoare, un morcov și o găleată cu o imagine a motivul legumelor. Roaba pentru copii este fabricată din material de cea mai bună calitate și pentru o stabilitate mai mare, are 2 roți, ceea ce îl face ușor de manevrat și copilul se va bucura de mai multă distracție.

Roaba pentru copii dezvoltă abilitățile motorice și îmbunătățește coordonarea mișcărilor. La joaca mai multor copii cu roaba și setul de accesorii, se dezvoltă și se îmbunătățesc competențelor sociale, copii învață să comunice unul cu celălalt. Setul colorat de jucării, de asemenea, are un efect pozitiv asupra creativității și imaginației copiilor. Dimensiunile totale ale roabei sunt de 59*30*32 cm.

Écoiffier este o firmă franțuzească, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii. Écoiffier îndeplinește cele mai înalte criterii europene, deci jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici copiii. Producătorul Écoiffier se concentrează în primul rând pe designul original franțuzesc de cea mai bună calitate a jucăriilor sale.

Doprava nad 49€
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni59*30*32 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii