Roabă de grădină Écoiffier turcoaz cu sunete de la 18 luni

Detalii privind produsul

Căutați roabă de jucărie pentru copilul dvs.? Roaba pentru copii cu set de accesorii Ecoiffier este o jucărie frumoasă pentru toți copii de la 18 luni, cu care se vor distra la maxim în grădină sau în nisipar. Jucăria pentru copii este realizată într-o combinație de culori turcoaz și verde care se potrivește cu setul de jucării în care copilul găsește o lopată practică, o greblă mică, o stropitoare, sită și o găletușă cu o imagine a legumelor. Setul pentru nisip are un motiv original sub formă de imagini cu fructe, care vor încânta fiecare copil. Jucăriile din set pot fi folosite nu numai în nisip, ci și de apă. Cu stropitoarea mică verde, cei mici se pot juca de-a grădinari și să-i ajute pe părinții la udatul florilor.

Roaba pentru copii este fabricată din material de cea mai bună calitate și pentru o stabilitate mai mare, are 2 roți, ceea ce îl face ușor de manevrat și copilul se va bucura de mai multă distracție. Roaba pentru copii dezvoltă abilitățile motorice și îmbunătățește coordonarea mișcărilor. La joaca mai multor copii cu roaba și setul de accesorii, se dezvoltă și se îmbunătățesc competențelor sociale, copii învață să comunice unul cu celălalt. Setul colorat de jucării, de asemenea, are un efect pozitiv asupra creativității și imaginației copiilor. Dimensiunile totale ale roabei sunt de 59*30*32 cm.

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate.  Écoiffier corespunde celor mai stricte cerințe europene astfel că, jucăriile Écoiffier sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici. Jucăriile producătorului francez Écoiffier se remarcă pe piață cu unicitatea lor, aspectul modern, siguranța lor, cu calitate înaltă și nu în ultimul rând este vorba despre produse oferite la preț promoțional.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni59*30*32 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoșu
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...