Roabă cu set de găleată Maşini Smoby 6 piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Roaba Smoby de copii se poate achiziţiona împreună cu un set de nisip, astfel va deveni un set frumos şi tărcat de jucării. Roaba de jucărie este fabricată din plastic de calitate şi rezistent, care va garanta folosirea îndelungată al acesteia. Străluceşte într-o culoare vie de roşu care va atrage atenţia micuţilor. Roaba este foarte uşoară, de aceea micuţul nu va fi suprasolicitat în timpul jocului. Copilul o poate umple, poate transporta lucruri cu ea, deci va oferi micuţilor multe clipe de bucurie. 

Setul de copii Maşini pentru nisip este un set de jucărie de calitate. Setul pentru nisip conţine o găleată colorată cu tema de poveste Maşini, o lopată galbenă şi o greblă, o sită, un avion albastru şi o formă pentru nisip în forma unei maşinuţe. Cu ajutorul accesoriilor micuţii vor putea realiza construirea unor noi creaţii, în timp ce se dezvoltă fantezia şi creativitatea lor.

Acest set splendid, cu aspect unic, va atrage atenţia fiecărui băieţel de la vârsta de 18 luni. Dimensiunile roabei de jucărie 64*32*32 cm. Smoby este o firmă franţuzească, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate şi care este garanţie pentru satisfacţie şi pentru încredere. Jucăriile Smoby sunt puternice şi rezistente, în timp ce sunt fine şi mătăsoase la atingere. Cu acest set perfect de jucărie distracţia micuţilor va fi asigurată pe parcursul verii atât în nisip, cât şi în apă.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni64*30*32 cm
Inaltimea produsului32 cm
Greutate0,90 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...