Restaurant cu specialități culinare Chef Corner Restaurant Smoby electronic și reglabil în înălțime cu două părți apă curgătore și 70 accesorii

Detalii privind produsul

Designerii francezi Smoby aduc micilor bucătari de la vârsta de 3 ani un restaurant atemporal, cu specialități culinare, care poate crește cu copilul până la 8 ani! Designul atemporal va încânta fiecare copil care se poate bucura de funțiile electronice, apă curgătoare și un set bogat de accesorii. Restaurantul cu bucătărie, casă de marcat și zonă de luat masa oferă distarcție la maxim pentru mai mulți copii, care vor putea testa diferite profesii. În plus, partea din față a restaurantului este decorată cu imagini originale cu mâncăruri și prețuri, ceea ce face să pară și mai realist.

Restaurantul se adaptează vârstei și nevoilor copilului - datorită suporturilor cu înălțime de 8 cm, pur și simplu prelungiți nivelul de bază al blatului de lucru de la 51 cm la 59 cm. Această îmbunătățire va fi apreciată de părinții cu mai mulți copii de vârste diferite. Efectul apei curgătoare este declanșat prin apăsarea robinetului și este realizat de un sistem cu circuit închis, astfel încât apa să curgă în chiuvetă și să revină în rezervor. Băieții și fetele se vor distra, de asemenea, cu un cuptor cu butoane rotative cu sunetul mecanic cric-cric, frigiderul, soba cu plită care emite un sunet real de gătit, și totodată mai au la dispoziție o carte de rețete și imagini, care se află sub aparatul de cafea.

Când restaurantul este deschis, copiii pun tăblița cu cuvintele Deschis/Închis și atârnă placa cu meniul zilnic pentru a atrage clienții. Micul oaspete se poate așeza în restaurant pe un scaun fix fără spătar și poate alege mâncarea din meniu. Eticheta cu comandă poate fi atașată în partea de sus a bucătăriei, astfel încât bucătarul să poată să lucreze la pregătirea meniului. După prânz, oaspetele poate plăti cu cardul sau în numerar, în timp ce casierul are la dispoziție o casă electronică de marcat cu un calculator funcțional, ecran LCD și un cititor de carduri. După plată, el va emite bonul fiscal cu suma comenzii. Comercianții vor învăța să lucreze cu bancnotele de hârtie și monede de diferite valori, vor avea la dispoziție și un smartphone care pare a fi real.

Printre cele 70 de accesorii, micuții bucătarii vor găsi și paste, care la temperatura de peste 18° capătă o culoare galbenă frumoasă ca în timpul gătitului real. Copiii pot felia morcovul, prăji peștele, friptura sau își pot testa abilitățile cu tigaie pentru întoarcerea clătitele. Printre accesorii se mai găsesc, linguri, cuțite, furculițe, farfurii, căni, pahare, ou, tort, diferite capsule pentru aparatul de cafea, o sticlă cu ketchup, muștar, hamburger cu ingrediente, solnițe și piper, care după agitare redau sunetul cric-cric, o oală cu capac, salată, cartofi prăjiți, pizza cu ingrediente, cuțit, polonic, suport pentru tăiat și furculiță mare.

Toate detaliile restaurantului sunt adaptate mâinilor mici ale copiilor. Astfel, copiii își dezvoltă sensibilitate tactilă, coordonarea mișcărilor și abilități motrice. În timpul jocului, își dezvoltă abilitățile de comunicare, se apropie de lumea adulților jucându-se de-a profesiile bucătarilor, ospătarilor și casierilor, capătând astfel un sentiment de responsabilitate. Designul frumos cu imagini de bucătărie deasupra blatului de lucru aduc copiilor cele mai bune experiențe atunci când se joacă de-a proprietari de restaurante. Copiii își mai îmbunătățesc concentrarea și judecata accentuată, află pentru ce se folosesc ustensilele și accesoriile individuale de bucătărie. Aceștia își servesc clienții, calculează vânzările și învață lucruri noi.

Bucătăria stă pe picioare stabile, iar dimensiunile sale de bază sunt 138*44*101 cm, cu o înălțime de bază a blatului de lucru de 51 cm, prin intermediul căruia fiecare părinte își poate da seama dacă blatul de lucru este suficient de înalt pentru copilul său. Când utilizați suporturile, înălțimea totală este de 109 cm, iar înălțimea blatului de lucru este de 59 cm. Bucătăria este alimentată cu 1 bateri de tip CR2032, care este inclusă în pachet. Este fabricată din materiale de plastic de cea mai bună calitate, prin intermediul tehnologiei Blow molding, datorită căreia se caracterizează prin durabilitate și rezistență ridicată, acesta va rezista copilului dvs. ani de zile.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni138*44*101 cm
Inaltimea produsului101 cm
Înălțimea suprafeței de lucru51 - 59 cm
Dimensiunile ambalajului76*24*82 cm
Lungime intreaga138 cm
Inaltime reglabilaDa
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate11,4 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...