Păpușă de jucărie ren de pluș Ava Dear Les Kalines Kaloo 46 cm în cutie de cadou de la 12 luni

Detalii privind produsul

Păpușa de jucărie ren de pluș Ava Dear in cea mai nouă colecție Les Kalines a producătorului franțuzesc Kaloo este într-adevăr un cadou fascinant pentru fetițele de la 12 luni. Plușul strălucește într-o nuanță minunată de culoare roz completată cu detalii aurii, fusta de tulle oferă într-adevăr un stil unic întregului pluș, gâtul este decorat cu un protector de gât modern, pufos. Outfit-ul renului de pluș îl transformă complet pantofii de balet. Înălțimea renului este de 46 cm. Umărul ei drept este decorat cu un curcubeu auriu, care este caracteristica sa specială. Jucăria moale din pluș de calitate înaltă oferă o senzație plăcută pielii bebelușului, fiecare fetiță se va îndrăgosti de acesta de la prima vedere. 

Plușul se achiziționează într-un ambalaj elegant de cadou astfel că, datorită practicității sale nu trebui să căutați alt ambalaj, cu o problemă mai puțin și vă puteți întâmpina copilașul dumneavoastră cu o jucărie drăguță. Ediția Les Kalines ascunde 6 bucăți de figurine de pluș unice din materie de bază inovativă datorită căruia copilul dumneavoastră dobândește noi experiențe în domeniul dezvoltării abilităților tactile. Plușurile Kalines dispun de unicitate proprie și detalii atent executate datorită cărora se abat de la păpușile clasice de jucărie. Aspectul elegant în culori plăcute de fetiță o va cuceri pe fiecare fetiță și cu bucurie îl vor prinde în brațele lor cel mai nou, cel mai bun prieten al lor. 

Producătorul franțuzesc Kaloo este prezent pe piață de 20 de ani și se ocupă de fabricarea jucăriilor minunate, moi de pluș pentru cei mai mici într-un design unic din materii de bază de calitate. În jucăriile Kaloo apare simțul franțuzesc de frumusețe, perfecțiune și unicitate. Procesul de fabricare este strict controlat, jucăriile trebuie să corespundă cerințelor europene astfel că, este asigurat maxim produsul final de calitate și sigur datorită cărora nu au concurență pe piață. Producătorul Kaloo este atent la dorințele și nevoile copiilor, acesta este motivul pentru care copii se simt confortabil și în siguranță printre jucăriile Kaloo. Curățarea jucăriilor pentru copii este ușoară, spălarea acestora este recomandată în apă de 30 de grade fără înălbitori și balsam ca, calitatea și culoarea frumoasă să rămână.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Inaltimea produsului46 cm
Dimensiunile ambalajului24*12*36 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaviolet
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...