Remorcă pentru tractoarele BIG verde

Detalii privind produsul

Remorcă mare BIG, care poate fi combinată cu toate mărcile de tractoare Big. Remorca de culoare splendidă de verde, care este ideală de la vârsta de trei ani, are dimensiuni mari, mai precis 67*43*34 cm, iar capacitatea sa maximă este de 25 kg. Datorită construcţiei masive şi capacităţii sale mari de greutate, în această remorcă ataşată la un tractor cu pedale, copilul va putea transporta lucrurile pe care mămicile le cumpără în magazin, nisip sau prietenul lui patruped. Partea din spate a remorcii pentru tractor este mai scundă, de aceea încărcătura poate fi descărcată cu uşurinţă. Poate fi fixată după un tractor cu ajutorul unui cuple de remorcare. Roţile moi asigură o călătorie liniştită şi confortabilă.

Remorca este compatibilă doar cu tractoarele mărcii BIG. Culoarea sa de verde deschis este protejată de stabilizator UV, astfel soarele nu va deterioara culoarea chiar şi cu trecerea anilor. Materialele utilizate, care sunt inofensive pentru sănătate, sunt reciclabile şi ecologice. Tehnologiile de fabricație utilizate garantează stabilitatea înaltă şi siguranţa remorcii pentru tractor. Toate marginile ale remorcii sunt rotunjite, ceea ce va minimiza posibilele răniri. Produsele BIG sunt testate de instituţii independente şi subliniază calitatea produselor. Remorca pentru tractor are două certificate de siguranţă - GS şi TÜV Rheinland. Marca Big oferă 3 ani de garanţie pentru produsele sale.

Marca germană Big este o companie care produce jucării de calitate excepţională, care sunt premiate chiar şi la nivel internaţional. Sigla acesteia este un bivol, care simbolizează puterea, rezistența și robustețea - și chiar acestea sunt caracteristicile mărcii. Marca BIG pune un accent mare pe siguranţa produselor sale, materialele utilizate sunt nu numai de calitate excepţională, dar sunt şi inofensive pentru sănătate. Design inconfundabil, tehnici de producție moderne și jucării care îndeplinesc toate nevoile copiilor dvs. - acesta este brandul BIG.

Caracteristici

 • remorcă splendidă de culoare verde
 • dimensiunile sale sunt 67 x 43 x 34 cm
 • capacitatea sa este de 25 kg
 • construcţie masivă
 • roţi moi
 • se potriveşte cu tractoarele Big
 • protejat cu stabilizator UV
 • materiale inofensive pentru sănătate
 • stabilitate foarte înaltă
 • garanţie de 3 ani
 • produs german de calitate
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni67*43*34 cm
Inaltimea produsului34 cm
Dimensiunile ambalajului67*44*25 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,3 kg
Greutate copil maxima25 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...