Raft din lemn pentru perete Small Birdie Shelf Tender Leaf Toys pentru cărți și jucării cu mânere

Detalii privind produsul

Raftul din lemn pentru perete Birdie Shelf este un cadou excelent pentru camera copiilor de la 3 ani. Raftul atemporal a fost proiectat de designerii Tender Leaf Toys din Marea Britanie în colaborare cu meșteri calificați, pentru a livra copiilor un produs de cea mai înaltă calitate. Este confecționat din lemn de cea mai bună calitate, ceea ce îl face solid și va rezista copiilor ani de zile. Acesta are în spate un suport special, astfel încât să poată fi ușor fixat pe perete. Copilașii își pot aranja pe raft cărți, jucării și alte obiecte mici.

Raftul în formă de pasăre, va impresiona fiecare copil care va dobândi inspirația pentru povești și basme despre animalele din pădure cu care se pot împărți împreună cu frații și prietenii lor. Raftul frumos din lemn va crea o atmosferă plăcută și confortabilă în camera copiilor. Designul britanic elegant va lumina și înfrumuseța camera fiecărui copil, va dura ani de zile, iar raftul va rezista și următoarei generații de copii. Se poate combina ușor cu alte piese de mobilier pentru copii de la Tender Leaf Toys pe care le avem în oferta noastră. Dimensiunile raftului sunt 41*12*10 cm.

Scopul designerilor Tender Leaf Toys este să dezvolte copiii fizic, mental, precum și pentru a-i ajuta să-și dezvolte creativitatea și să-și aprofundeze curiozitatea sănătoasă a copiilor prin explorarea de noi materiale, forme și modele de culori în stil britanic. Datorită normelor înalte ecologice și de etică ale producătorului jucăriile dispun de certificat ICTI, care garantează în același timp un management forestier durabil și reponsabil. Jucările din lemn corespund cerințelor stricte de siguranță și standelor Uniunii astfel că, joaca cu acestea este pe deplin sigură. 

Caracteristici

  • raft din lemn pentru perete
  • design atemporal
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetele
  • produs ecologic, îndeplinește standarde și criterii stricte ale UE 
  • jucărie atemporală de la Tender Leaf Toys
  • potrivit de la 3 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Regatul Unit
Dimensiuni41*12*10 cm
Dimensiunile ambalajului42*11*37 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,7 kg
Culoareabej
Set de produseNu
gift SS2024TL4721 Drevený králik,TL4722 Drevený zajac,TL4723 Drevený ježko,TL4724 Drevená líška,TL4725 Drevená srnka,TL4726 Drevená veverička,TL4727 Drevená lasica,TL4728 Drevený jazvec
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...