Puzzle Winnie The Pooh Educa 2x20 piese

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii cu motiv Winnie The Pooh. Motivul puzzle-ului este un desen popular despre Winnie The Pooh, care împreună cu prietenii lui, tigrul, purcelușa, măgărușul și mulți alții, care experimentează diferite aventuri în pădure. Îi place să mănânce miere - direct din stupul de albine. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la vârsta de 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 28*20 cm. Puzzle-ul s-a fabricat din carton de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Unele piese ale puzzle-ului pentru copii sunt de, dimensiune mai mare pentru a permite o manipulare mai ușoară. 

Puzzle-ul conține 40 de piese, 20 de piese pentru ambele imagini. După asamblare puzzle-ul formează două imagini. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular.  Puzzle-ul pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Educa s-a specializat  în primul rând în fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative.  

Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni28*20 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese de puzzle40
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...